- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 3
PRILEP
Abe vie moze site da pisuvate so sakate...moseto mislenje ostanuva moee
Inaku jas sum od Tetovo , i mozam da kazam deka sme mnogu mnogu napred i od Veles i od Prilep .
Za kriminal i se drugo so e vrzano so kirminalot idete u VELES I PRILEP i ke ze zabavuvate malku , ,
a za lugeto nemam zbor be , ama naj naj losi , grdi i sve loso so ima mozam da kazam za niv
ПРИЛЕПТИТОВ Велес и велешани...
Мене ако ме запознајш доволно (ју ноу вор ај мин) че се пишиш прилепчанкаПРИЛЕП
Искрено, ти и уште еден Прилепчанец имате шанса да ми го промените мислењето, зошто се уште не ве знам доволно... Но не се надевам многу...
Примитивно размислување поткрепено со погрешна теза како за тебе така и за сите што пишуваат за некој град кој го мрзат.Штета што повеќето такви како тебе ги има ми се чини како да се копираат еден со друг и го јадат човечкото останато во другите но и во себе.Затоа дајте луѓе опаметете се луѓе ли сме или стока???????Abe vie moze site da pisuvate so sakate...moseto mislenje ostanuva moee
Inaku jas sum od Tetovo , i mozam da kazam deka sme mnogu mnogu napred i od Veles i od Prilep .
Za kriminal i se drugo so e vrzano so kirminalot idete u VELES I PRILEP i ke ze zabavuvate malku , ,
a za lugeto nemam zbor be , ama naj naj losi , grdi i sve loso so ima mozam da kazam za niv