Кој град го мразите?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Неможе да се мрази град,може да се поделат на убави и лоши а и тоа за кого како.Но може да се мрази народот шо живее во нив,на пример како Битолчани и Скопјани кои ептен се фураат дека живеат во нивните главни градови и нешто сл.А за ова шо им го направија на Тетовчани стварно не фер,еден од најубавите градови е сега а владеат сељаци со него.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Сите си ги сакам, од Битола сум и не го Мразам Скопје туку ги мразам тие што се креваат а другите ги сакам Скопјани, а Скопјанки сите ги сакам ( и Скопјани нашите ги сакаат, така да трампа си правиме :) ) и плус зошто да мразам град кога и тој во Македонија е псссссс глупости....:smir: I ♥ You Macedonia

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не би сакал да мразам никој град, но мора сепак да има некој што ми остава лоши спомени итн итн....ЈугоЗапад.......(се знае кој може да е). :D

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Секој град има свои предности и мани, некој има повеќе зеленило- некој помалку, некој има повеќе објекти- некој помалку....., Но сепак секој град има свои богатства, историја, култура, убавини, обичаи, а секој човек има свој вкус за изглед на одредено место, а големо значење за тоа дали еден град ќе биде сакан или не големо значење имаат луѓето кои влијаат врз него....
За мене сите градови се убави :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Abe vie moze site da pisuvate so sakate...moseto mislenje ostanuva moee

Inaku jas sum od Tetovo , i mozam da kazam deka sme mnogu mnogu napred i od Veles i od Prilep .

Za kriminal i se drugo so e vrzano so kirminalot idete u VELES I PRILEP i ke ze zabavuvate malku , ,

a za lugeto nemam zbor be , ama naj naj losi , grdi :mad: i sve loso so ima mozam da kazam za niv :mad::mad::mad::mad::mad:
:facepalm:

Он: Појма немам, секој има некој посебен шмек.

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Градови не мрзам, немам ни потреба зашто... Секој си е убав на свој сопствен начин :) Единствено може само да не ги поднесувам луѓето што живеат во тој одреден град, и така да го направат ,,омразен" :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
ТИТОВ Велес и велешани...

N

Nessa Alcarin

Гостин
ТИТОВ Велес и велешани...
ПРИЛЕП
Искрено, ти и уште еден Прилепчанец имате шанса да ми го промените мислењето, зошто се уште не ве знам доволно... Но не се надевам многу... :P

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.114
Поени од реакции
8.875
Прилеп и Велес - сиромашни градови (а сиромав човек = жив ѓавол)

Многу се поразлични од другите градови на Македонија

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
ПРИЛЕП
Искрено, ти и уште еден Прилепчанец имате шанса да ми го промените мислењето, зошто се уште не ве знам доволно... Но не се надевам многу... :P
Мене ако ме запознајш доволно (ју ноу вор ај мин:P) че се пишиш прилепчанка :D
Јас сум мелез пола охриѓанец така да нејчете го Прилеп ич не ме допира нити јас нешто не го обожавам посебно ;)

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
Abe vie moze site da pisuvate so sakate...moseto mislenje ostanuva moee

Inaku jas sum od Tetovo , i mozam da kazam deka sme mnogu mnogu napred i od Veles i od Prilep .

Za kriminal i se drugo so e vrzano so kirminalot idete u VELES I PRILEP i ke ze zabavuvate malku , ,

a za lugeto nemam zbor be , ama naj naj losi , grdi :mad: i sve loso so ima mozam da kazam za niv :mad::mad::mad::mad::mad:
Примитивно размислување поткрепено со погрешна теза како за тебе така и за сите што пишуваат за некој град кој го мрзат.Штета што повеќето такви како тебе ги има ми се чини како да се копираат еден со друг и го јадат човечкото останато во другите но и во себе.Затоа дајте луѓе опаметете се луѓе ли сме или стока???????

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Не мразам ниту еден град, не е до градот до луѓето е...

Kajgana Shop

На врв Bottom