Кој град го мразите?

Член од
16 јануари 2008
Мислења
38
Поени од реакции
5
Ступидна тема која шири само непотребна омраза а и повекето коментари ЗА и Против се безврска и срамни но ако ви е такво домашното воспитување нема помош,затоа само позитивно да размислуваме и дружиме а оваа тема треба под итно в КАНТА!!!:mad:

Член од
21 април 2012
Мислења
366
Поени од реакции
186
Зошто е нужна омраза?

Член од
16 јануари 2008
Мислења
38
Поени од реакции
5
Зошто е нужна омраза?
Немам време да ги МРАЗАМ оние кои ме МРАЗАТ...бидеќи сум зафатен САКАЈЌИ ги оние кои ме САКААТ...
--- надополнето: 13 мај 2013 во 19:29 ---
Зошто е нужна омраза?
Немам време да ги МРАЗАМ оние кои ме МРАЗАТ...бидеќи сум зафатен САКАЈЌИ ги оние кои ме САКААТ...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Велес. Зошто од таму потекнуваат дегенеретици и рамковни адвокати како Аншљемот.
Прво што треба да научиш е значења на зборови кои ги употребуваш. Факт го учевме во изминатите епизоди, на ред е дегенеретици. Тоа ти е некоја комбинација од дегенерици и еретици? Бидејќи множина од дегенерик е дегенерици.
Значи да повториме, дегенерик еднина, дегенерици множина. Ако пребараш под поимов дегенерик и еретик ќе испаднеш прв на листата со дегенеретици.
А сето ова излагање мое е факт.
Јас ни еден град не мразам патем.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Оти море ги мразите Прилеп и Велес.
Шубај лујџе сме од таму. То е, дека не немате сретнато во живо не за друго :P

D

Daedalus

Гостин
C

cige

Гостин
Барселона, шеташ и цело време си под стрес да не ти грабне некој нешто од џебот, а таму ги има многу такви професионалци, само треба да трепнеш и да ти го снема нофчаникот.

P

parvati

Гостин
Штип !
Најцицијашки еврејско три кила гел на косу град.
А и двоица најдобри другари се криеф едн од другога дека дуваф траву.
Никад нема да те викне на гости а ке ти се скида од седење куде тебе.Нема никад да те части а ужива да га частиш.
Живеше там 2 године, док студира
Има искључак , има фини људи не викам не, алу у глобалу гнасно е...

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Скопје. Сиво, бучно и полно со арогантни фаци. Не паметам некогаш да сум се вратила од таму без главоболка.
Согласен и улица Дижонска страв и трепет

Kajgana Shop

На врв Bottom