Кој град го мразите?

T

the Carpenter

Гостин
Паметен си.

да имаш чувство за иронија и сарказам е доблест, но ... кога не знаеш да ги „манипулираш’ тогаш е маана. Така да ...

Еве, ќе се прам на три и пол, и ќе се завлечам по тебе, па ќе ти речам ...

Да, на исток е, плус е град. Голем

Успат, ако си од Струмица, вреди да се мрази тој град, го порекнувам реченото:)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Жал ми е шо си од Струмица.

Не сум сигурен дека е Струмица град, имаше некои такви петиции или поплаки до собрание али не знам дали званично е признат за град. Ја овде шо гледам струмичани се гревој идат со полураспаднати комбиња цели фамилии црнци стуткани меѓу бостани домати и пиперки цел месец живеат јадат спијат пијат и се парат меѓу гајби.
Струмица е повеќе како земјоделска зона... голема бавча... нива.
Нејкам да бидам вулгарен ама,ова ти е чисто јадење гомна...се е од љубомора....абе брат знам дека го мразиш Ср зошо сигурно е поубав од твојот град или дека си ВМРОВЕЦ.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Нејкам да бидам вулгарен ама,ова ти е чисто јадење гомна...се е од љубомора....абе брат знам дека го мразиш Ср зошо сигурно е поубав од твојот град или дека си ВМРОВЕЦ.
А бе не е дали сакаш или не туку дали си или не. Сите ли струмичани така велите “неќам да сум вулгарен али сум, не сакам да сум струмичанец али сум...“ Се нешо неќите не сакате не ви оди.....
Сега ко ја бележаа границата со косово пак не ви чинеше нивите шо ви останаа поделени од двете страни... па никако да ви погодат

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
А бе не е дали сакаш или не туку дали си или не. Сите ли струмичани така велите “неќам да сум вулгарен али сум, не сакам да сум струмичанец али сум...“ Се нешо неќите не сакате не ви оди.....
Сега ко ја бележаа границата со косово пак не ви чинеше нивите шо ви останаа поделени од двете страни... па никако да ви погодат
Од кај си ти??

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Па реков не знам дали званично е признат за град, ете ако велиш дека е , нека е ти верувам.
А на исток е?
Битола постои ли сеуште или отиде и она стечај ???

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Кај ќе оди ко РЕК снадбува 70% од Македонија со струја. Ко ќе оди Битола стечај, Македонија ќе се врати во време на Самуил (али без Самуил)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Имате потешкотии со сваќањето на хуморот на Лет3 :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Да не беше Прилеп со првиот Претседател и првата пушкетина сега сите ќе зборувавте странцки...:vozbud:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Кај ќе оди ко РЕК снадбува 70% од Македонија со струја. Ко ќе оди Битола стечај, Македонија ќе се врати во време на Самуил (али без Самуил)
Хех на некои места и е како во времето на Самуил (али без Самуил)...

Kajgana Shop

На врв Bottom