Кој град го мразите?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Струмица, некако народот ми е многу препотентен.. посебно кога се фалат со Струмица... им направија еден трговски центар и си мислиш од Струмица поарна нема.. посебно па кога ќе речат Струмица е Лас Вегас или Палма Де Мајорка :tapp::tapp:
Да, и јас имам слушнато дека народот бил многу препотентен и имале чудни обичаји (убивање, киднапирање, шетање гол по улица) и бил многу опасно, само дедо ми од мојата фамилија има одено таму во 45та кога требало да ограби еден швабски тенк ама тоа е веќе друга сторија.

M

Mussolini

Гостин
Да, и јас имам слушнато дека народот бил многу препотентен и имале чудни обичаји (убивање, киднапирање, шетање гол по улица) и бил многу опасно, само дедо ми од мојата фамилија има одено таму во 45та кога требало да ограби еден швабски тенк ама тоа е веќе друга сторија.
Де расправи за тва шо е болдирано... шо мислиш оти у свето не ли се случуват тие работи? и не мее јасно зш тие работи ги нарекуваш чудни обичаи.. :raz: :lud:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Де расправи за тва шо е болдирано... шо мислиш оти у свето не ли се случуват тие работи? и не мее јасно зш тие работи ги нарекуваш чудни обичаи.. :raz: :lud:
:pos2::pos2:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
ете јас сум струмичанец и ќе ви кажам нешо...како прво и прво знаете зошо го мразите Струмица ?? Зошо навистина е најјубавиот град у Мкедонија...второ .... не се фалиме зошо ни направија трговски....трето ...какви убиства бе глупчо ??каков народ препотентен...шетаче гол по улица ???вие у ск у охрид итн уше да земете да дркате на улица...простаци невидени сте

--- надополнето ---

ШТИП И СКОПЈЕ !

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972

Опасно е да си играш со сарказам. :) Има буквалисти. :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
ете јас сум струмичанец и ќе ви кажам нешо...како прво и прво знаете зошо го мразите Струмица ?? Зошо навистина е најјубавиот град у Мкедонија...второ .... не се фалиме зошо ни направија трговски....трето ...какви убиства бе глупчо ??каков народ препотентен...шетаче гол по улица ???вие у ск у охрид итн уше да земете да дркате на улица...простаци невидени сте

--- надополнето ---

ШТИП И СКОПЈЕ !
Одете во библиотека и прашајте за книгите "Сарказам" или евентуално за "Сакам да бидам саркастичен".....прочитајте една од тие две и после пишувајте тука :):)

kralot

Вистина!!
Член од
9 април 2008
Мислења
466
Поени од реакции
72
Не знам зашто но јас го мразам Велес!!!

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Јас не мразам ниеден македонски град,бидејќи ем малку сме,и сега уште да ги мразиме градовите не би било добро,секој град си има своја убавина..

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168

--- надополнето ---

ШТИП И СКОПЈЕ !

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Штип не го сакам (а не го мразам), оти нема везе...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сите гардови ми се убави бре, луѓето можеби знаат да ја искриват сликата.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Жал ми е шо си од Струмица.

Не сум сигурен дека е Струмица град, имаше некои такви петиции или поплаки до собрание али не знам дали званично е признат за град. Ја овде шо гледам струмичани се гревој идат со полураспаднати комбиња цели фамилии црнци стуткани меѓу бостани домати и пиперки цел месец живеат јадат спијат пијат и се парат меѓу гајби.
Струмица е повеќе како земјоделска зона... голема бавча... нива.

T

the Carpenter

Гостин
Струмица не е град?

Јас сум чул и осетил зборување за инает, ама до олку не.
Прилеп да не е град случајно?
Струмица го има најголемиот подем во последните неколку години. Заедно со Штип се главните регионални центри на истокот.

Инаку, немам омраза спрема градовите. Спрема луѓето - да, ама спрема градот, не :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Струмица не е град?

Јас сум чул и осетил зборување за инает, ама до олку не.
Прилеп да не е град случајно?
Струмица го има најголемиот подем во последните неколку години. Заедно со Штип се главните регионални центри на истокот.

Инаку, немам омраза спрема градовите. Спрема луѓето - да, ама спрема градот, не :)
Па реков не знам дали званично е признат за град, ете ако велиш дека е , нека е ти верувам.
А на исток е?

Kajgana Shop

На врв Bottom