Позади Трифун стојат едни со агломер и шестар,кој всушност стојат позади сите што нешто значат во Македонија па и во светот.Кој го штити Трифун Костовски? Една по една, сите институции или се откажуваат од кривично гонење или ги забошотуваат доказите, чекајќи делата да застарат.Кој стои позади него???
брату ајде кажи што поседува Трифун ако знаеш јас искрено појма неамOd tolku banki, stedilnici i lugje koi mu dolzat ili gledaat sansa da prigrabat i za niv nesto ti prasuvas koj go stiti
Da se znae samo kolku navistina Trifun poseduva se i sesto vo Skopje i cela drzava ke ti bide jasno.
Го штитат парите.
Тие што го избрале тие и го штитат....така да тоа е тоа. Одамна имам кажано дека кривицата за тоа што Трифун е градоначалник е народот македонски. Јебига, сте го гласале трпете го:wink:
А лењирот го заборави?Позади Трифун стојат едни со агломер и шестар,кој всушност стојат позади сите што нешто значат во Македонија па и во светот.:
Како и да е, избран е. Значи митинзите кои што ги полнеше и луѓето што носеа негови капчиња и маици, оние што палеа цигари со неговите запалки учествуваа во тоа да биде избран.Сам се избра!![]()
- Метлопол ( здрадата на плоштад B2)брату ајде кажи што поседува Трифун ако знаеш јас искрено појма неам
Инвест банка.- Метлопол ( здрадата на плоштад B2)
- Кермез ( кафаната во сред парк )
- ЕуроСтандард Банка ( еден од сопствениците)
- Порцеланка во Велес
....
и уште многу само во мементов толку ми текнаа.
ЕуролинкИнвест банка.
Акции во Лотарија на М.
Акции во Фени.
Акции во „Македонка“
Технометал Вардар...