епа баш тоа не може некој да работи а друг да се курнази а згора на се
In June 2006 the government announced a 22 billion euro multi-year acquisition plan intended to provide the necessary budgetary framework to enable the purchase of a next-generation fighter over the next 10 years. The Typhoon is currently under consideration to fill this requiremen
фрлаат пари на оружје како Иран да се,јас навистина не знам до кога германецот ќе толерира овакви паразити слични ко метил тапкат у место а гребат...па не може германија како стожер на ЕУ(а така и е) да плаќа за секој и да пушта пари како да е Џубокс за пари ставаш 10 евра земаш 50 таа е Грчката ај бугарите помалце собрале...не знаат проекти да направат па одобренија да добијат:pos2:
ама ова со грција е впретерано и јас лично мислам односите на грција и германија сега веќе се малце по да кажам на пониско ниво,имено Грција успеа да ја изрезили Германската индустрија-користат Леопард за тенк(прв тенк со гаранција на мотор-замисли) и овие гејциве почнале да се жалат,потоа имоткажаа порачки на неколку подморници,а веќе направени значи има врзан трошок за нивното производство....паралелно со ова среќаваме грчка соработка со франција...тука и јас сум збунет навистина,освен ако веќе германците неќат да соработуваат оти грк и деловна етика не одат заедно.
понатаму грција ја тужи франција и мислам дека беше една данска и германска компанија за името на сирењето ФЕТА..
добро де се ли е грчко,навистина геогравската положба,коридорот 10 е перфектен за ЕУ но пак треба грците барем малце да развијат барем индустрија на пример неметали,потоа пластика и слично,но они имаат приходи воглавно од туризмот и бродарството,не велат за џабе дај прст раката ќе ти ја земат-баш ова го прави грција и доста мудро па дури и често е жртва дури на 'лошите Скопјани'
и на турците....смешки...ма дали во ЕУ парламентот или во останатите организациони делови има некој кој познава барем малце историја.
И за двајцата, нема потреба да правите ништо јавна тајна е во германија дека германците рмбаат за да можат грците и португалците да имаат пари. Koга тогаш ќе и прекипе на германската јавност.
Сеуште се вели дужен ко грчка. Инаку да најмногу ги тинтраат ради географската положба, ама сепак тоане е никакво извинување за тоа што неможат да изградат барем малк поефикасна економија која ќе има потреба од значително помалку пари од буџетот на ЕУ.
е тоа болдот да се случи малце кастрење не да германците рмбаат туку излегуваат на некој начин робови на грција и португалија.
зарем нема во германија организации и движења против оваа политика,брат ми бидејќи студира германски чита билд...ама Спорт само а политика економија неќе да ми преведе:jaj:
бацилус сигурно треба да има здруженија кои се освестени кои знаат дека нивната продуктивност е безполезна кога средствата одат надвор и тоа без никаков фидбек.