Сигурен си дека си бил во Луксор? Не знам ама самиот Луксор е попознат по нешто друго - храм. А храмовите како што е познато се градени во подоцнешните времиња на дневниот египет (крај на средно почеток на ново египетско кралство). А за тоа дали ги изградиле вонземјаните до сите членови кои сакаат да постираат тука дека е така нека стават малку матерјали дека биле вонземјаните. Не само вонземјаните се и толку...Абе пирамидите нема шанси да се изградени од луѓето од кај тогаш луѓето знаеле на напраат шема сум идел во египет во луксор мегу камењата на пирамидите не можеш да боднеш кредитна картичка а уште едно како лугето тие камења ке качеле нагоре според мене нема шанси да се изградени од човек тие се дело на некој вонземјани
Annuakiимам слушано на тв(мислам на дискавери) дека најпознатите,најбогатите или највлијателните личности на светот(претседатели,премиери,банкари и др. моќници) се вонземјани кои само ја преземале човечката форма инаку во правилен облик изгледале како гуштери и во едно зборот ми беше дека тие ги изградиле и пирамидите-јас лично не верувам
а ти си природно глуп нели?????????:smir:Човек не се раѓа банкар,претседател или министер...се станува,јас еве сега-за сега ништо не сум па ако станам претседател ќе станам вонземјанин лол :pos2:
пупоне се согласува со тебе :baeh::pos2:а ти си природно глуп нели?????????:smir: