Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.342
Поени од реакции
5.464
Никогаш не сум бил голем фан на Стоунси ама за манекените од ГНР се поим за рок,кога ќе видам спот на ГНР ме потсеќаат на манекените од Црнокрак....Foo Fighters,U2 исто така високо би котирале ако има табела за префорсирани бендови.
Ја не реков дека не се манекенки и мене нивниот стил на однесување и облекување ме нервира ама што имаат добри песни имаат. Кој те тера да го гледаш спотот симни ја само песната и слушај.

W

Werther

Гостин
Ја не реков дека не се манекенки и мене нивниот стил на однесување и облекување ме нервира ама што имаат добри песни имаат. Кој те тера да го гледаш спотот симни ја само песната и слушај.
Види сега не правиме муабет дали мене ми се допаѓаат или не правиме споредма со Стоунси кои се светлосни години пред нив и Knockn on Heaven's Door е од Боб Дилан не се способни GNR за такво ремек дело...

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Не шо не се способни, т.е. се неспособни, туку и ја имаат, според мене, убедаливо најлошата верзија (од сите можни, оти оваа песна е една од најпреработуваните) на Knockin' on a heavens' door

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.342
Поени од реакции
5.464
Зошто го мешате Боб Дилан и другиве сега. Тоа не се бандови. И како може Queen да се преценети не ми е јасно. Исто ги заборавив овие да ги набројам Genesis.

W

Werther

Гостин
да, у споредба со тоа колку помалце се ценети the who,sonic youth,neil young...
не толку дилан колку квин.
Queen се поим за ремек дела и текстови со длабочина да ги спомнеше The Rolling Stones или Beatles можеби би се согласил ама вака...
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 17:10 ---
Зошто го мешате Боб Дилан и другиве сега. Тоа не се бандови. И како може Queen да се преценети не ми е јасно. Исто ги заборавив овие да ги набројам Genesis.
Jaс не го мешам,но тоа што човекот важи за легенда си се по заслуга.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Queen се поим за ремек дела и текстови со длабочина да ги спомнеше The Rolling Stones или Beatles можеби би се согласил ама вака...
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 17:10 ---

Jaс не го мешам,но тоа што човекот важи за легенда си се по заслуга.
кога може стоунси да се преценети во свое време можат и квин.
исто како што биле бон џови,витни хјустон,фил колинс,линкин парк...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Оф леле, лејмери. Комерцијално хејтање е ова на coldplay, gnr, u2, rhcp и слично. И не треба да очекувате камења ако ги хејтате нив, треба да очекувате лајкови

Темава е навреда за храбрите души што изхејтаа класици и култни филмови во сличната тема од Филм и ТВ

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.653
Поени од реакции
34.080
Очекувам камења:

GnR
Nickleback
Red Hot Chilli Peppers
Coldplay
АC/DC
U2
Scorpions
Aerosmith
Van Halen

Од нашиве - Нокаут.
Ај не се фолирај, знаеш дека лајкови ќе збереше.
Камења еве сега кога ќе напишам: Muse.

Kajgana Shop

На врв Bottom