D
dystopian
Гостин
Radiohead se tapa.
Ја не реков дека не се манекенки и мене нивниот стил на однесување и облекување ме нервира ама што имаат добри песни имаат. Кој те тера да го гледаш спотот симни ја само песната и слушај.Никогаш не сум бил голем фан на Стоунси ама за манекените од ГНР се поим за рок,кога ќе видам спот на ГНР ме потсеќаат на манекените од Црнокрак....Foo Fighters,U2 исто така високо би котирале ако има табела за префорсирани бендови.
Виде?!( погрешно)
Види сега не правиме муабет дали мене ми се допаѓаат или не правиме споредма со Стоунси кои се светлосни години пред нив и Knockn on Heaven's Door е од Боб Дилан не се способни GNR за такво ремек дело...Ја не реков дека не се манекенки и мене нивниот стил на однесување и облекување ме нервира ама што имаат добри песни имаат. Кој те тера да го гледаш спотот симни ја само песната и слушај.
Queen и Боб Дилан преценети.queen
kanye west
bob dylan
david bowie
muse
да, у споредба со тоа колку помалце се ценети the who,sonic youth,neil young...Queen и Боб Дилан преценети.
Queen се поим за ремек дела и текстови со длабочина да ги спомнеше The Rolling Stones или Beatles можеби би се согласил ама вака...да, у споредба со тоа колку помалце се ценети the who,sonic youth,neil young...
не толку дилан колку квин.
Jaс не го мешам,но тоа што човекот важи за легенда си се по заслуга.Зошто го мешате Боб Дилан и другиве сега. Тоа не се бандови. И како може Queen да се преценети не ми е јасно. Исто ги заборавив овие да ги набројам Genesis.
Kaкви камења во право си за сите поготово за :Очекувам камења:
GnR
Nickleback
Red Hot Chilli Peppers
Coldplay
АC/DC
U2
Scorpions
Aerosmith
Van Halen
Од нашиве - Нокаут.
кога може стоунси да се преценети во свое време можат и квин.Queen се поим за ремек дела и текстови со длабочина да ги спомнеше The Rolling Stones или Beatles можеби би се согласил ама вака...
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 17:10 ---
Jaс не го мешам,но тоа што човекот важи за легенда си се по заслуга.
Ај не се фолирај, знаеш дека лајкови ќе збереше.Очекувам камења:
GnR
Nickleback
Red Hot Chilli Peppers
Coldplay
АC/DC
U2
Scorpions
Aerosmith
Van Halen
Од нашиве - Нокаут.