Која игра сте ја играле најдолго

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
Најдолго сум ја играл FIFA 2005 и FIFA 2006 на времето цел ден пред компјутер жмиев пред таа игра.

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Најдолго на времето ја играв Civilization, а вака потазе ми е Knights of the old Republic 2, а сеа дефинитивно најдолго ќе ја играм Elder Scrolls IV: Oblivion.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Uncharted Waters 2: New Horizons.. од 1994 навака (=

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Civilization .... почни со кецот, па двојката.... тројката .... и кај и да е ќе почнам да ја играм и четворката :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Најмногу имам заглавено на NFS MW и carier 100 % и chalenge series 100% да напрам ми одзеде појма немам колку ама многу многу време

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Највеќе на C&C игрите како што се Red Alert и Generals

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Syphon Filter(playstation) RedAlert(PC)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Need for speed Underground 2

ја имам свртено којзнае колку пати,и сега би ја играл ама да ги имам сите делови отклучени од почеток,ме мрзи да играм со тие спорите коли на почеток

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
ABE LUGE ne vi teknuva li na legendata DIABLO 2!?!?!?

Igrata ja imam igrano 4 i pol god. i site karakteri se 99 lvl. so site kolekcii za item-i na Barbarianot mu imam najdeno legendry weapon nareceno-LIGHTSABEr
dava od 1700-1900 lightning dmg. one hand weapon i very fast attack speed... Diablo i Baal gi tepam so dva udara bez da me cepnat!!!

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Painkiller....

....најзакон игрица..

Член од
15 мај 2006
Мислења
167
Поени од реакции
1
Starcraft Brood War до крај на живот ќе и се клањам на игрицава!!!

Член од
15 мај 2006
Мислења
167
Поени од реакции
1
Matej the Malicious напиша:
ABE LUGE ne vi teknuva li na legendata DIABLO 2!?!?!?

Igrata ja imam igrano 4 i pol god. i site karakteri se 99 lvl. so site kolekcii za item-i na Barbarianot mu imam najdeno legendry weapon nareceno-LIGHTSABEr
dava od 1700-1900 lightning dmg. one hand weapon i very fast attack speed... Diablo i Baal gi tepam so dva udara bez da me cepnat!!!
Ахем... таа игра беше супер замислена, ама има еден проблем:
Има ПРЕМНОГУ клошари што земаат со едитори и прават што сакаат дури и на Battle.net!!!

А за Single Player добра игрица е, само што со Single Player нема натпреварувачки дух. Не знаеш колку си навистина добар во играта додека не се испробаш со човек.

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
Warcraft 3 веке 5 години ја играм од излегувањето на Reign of Chaos v1.00 до Warcraft 3 The frozen throne v1.20d

Член од
15 мај 2006
Мислења
167
Поени од реакции
1
СтрумичанецО напиша:
Warcraft 3 веке 5 години ја играм од излегувањето на Reign of Chaos v1.00 до Warcraft 3 The frozen throne v1.20d
Ја играш поради Dota или за со градење?
Warcraft 3 со градење не ми се допаѓа тоа што е МНОГУ неконвенционална. Од реплејите што ги гледав на врвни играчи се игра со неколку војничиња, неколку хероја и му идеш во база, му рушиш градби и телепорт дома без да ти убие ништо.
Некако нема многу стратегија тука... само треба малце да ја усовршиш техниката.

За разлика од Starcraft :icon_lol: каде фаќаш стратешки места, се пукаш на повеќе места одеднаш, играта има нешто што се вика баланс и целата игра се движи 3 пати побрзо, што е многу потешко да се развие Микро и Макро скил.

Можеби како и секој друг Starcraft играч сум многу критички кон Warcraft 3.

Kajgana Shop

На врв Bottom