Аман бре,колку години имаш девојко? Знаеш ли што е љубов?!Emi4ka напиша:jas u toj so sum zajubena prvo mi bese mn odvraten ama posle prvoto muvanje mi se stopi srceto! mn dobro se lapase a posle svativ deka bas e sladok
da druze,sprotivnosti te se privlekuvaat no mislam deka ne traat mnogu ipake toa e crno i belo... jas znam od iskustvo deka ne se trpam mnogu so nekoj koga e razlicen od mene,moze na pocetok e interesno no posle svakame deka nemame nisto zaednickoNecrophilia напиша:неможам тие чувства да ги објаснам со зборови. Колку и да си ги опишувам самиот на себе сепак неможам да си ги сфатам зборовите со кои би ги опишал тие чувства.
еве пример:
Една од поголемите причини за тоа што ја сакав мојата бивша е спротивностите, разликите мегу нас двајца, експериментиравме и се проучувавме...
Друга причина би била затоа што ми подаруваше љубов... кхм... не знам. ај ке размислам подобро па ке го надополнам постов. Можеби и не е право време да го пишувам ова.
мислам дека напоменав, спротивностите се привлекуваат - врската е поинтересна поради тоа што експериментираме еден со друг.Almighty Nane напиша:da druze,sprotivnosti te se privlekuvaat no mislam deka ne traat mnogu ipake toa e crno i belo... jas znam od iskustvo deka ne se trpam mnogu so nekoj koga e razlicen od mene,moze na pocetok e interesno no posle svakame deka nemame nisto zaednicko
a toa sto te sakal nekoj e jaka pricina da i ti zasakas nekoj,posebno ako predtoa si imal losi vrski:back:no sepak samo da te saka na zbor ne e i nesto. podobro e da dokaze deka te saka a ne samo da ti vika te sakam...:iopliopp :smir:
so ljubovta ide cel paket. Mislam na onaa ISKRENA ljubov.Necrophilia напиша:сепак има нешто и посилно од љубовта што треба да ги спои душите нели? некам да навлагам на тематикава... ама ке сфатите за што зборам.
кхм... сега ке ме предомислиш и ке ме разочараш? да сватам дека до сега никогаш не сум љубел? хаха... ти објаснив во пвт... постои вечна љубов... но има некои работи што се посилни од љубовта...Almighty Nane напиша:so ljubovta ide cel paket. Mislam na onaa ISKRENA ljubov.