Која е причината за сакање?

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Nadopolnuvanje, vo sekoja smisla na zborot:back:

Член од
10 април 2007
Мислења
166
Поени од реакции
0
Pa deckoto so koj sega odam, koga se zapoznavme vo prvoto vreme samo se raspravavme za gluposti i tolku mnogu me nervirase...ne mozam so zborovi da objasnam, no ne znam koj bese momentot koga ednostavno... pocna da mi se dopaga...i pocnavme da izleguvame, i podobro se zapoznavme...i ostanav so nego do den denes (eve veke 4 i nesto godini) :smir:

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Неговата појава, ставот, греењето на неговите очи... Дефинитивно... А дека сум заљубена, ми даваат на знаење моите образи кои ненормално црвенееат во негова близина, брзото чукање на моето срце кога ке го видам, и треперењето кога ке ме допре...

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Сакањеее... Ретко се објаснува со зборови...нешто што се осека нешто што во моментов го осекам..нешто што кога е до мене се осекам исполнето среќно самата појава ме полни со енергија...и кавгата и љубењето и прегрнувањето е непрекинат и преубав ритуал на љубов...БУКВАЛНО КАКО ШТО ГО НАПИШАВ СЕГА ТАКА И СЕ ОСЕКАМ

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Во моментов причината поради која сум заљубен до уши и сакам е членот над мене:pipi::back:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
me ispolnuva ljubovta i sakanjeto prema site raboti vo mojot zivot :) raboti sto gi sakam ljuge i osobi koj gi obozavam :) ednostavno da sakas ne ti e potrebna pricina :)..samo dozvola od srceto da go bira toa sto nego mu odgovara :) i da sozdava ljubov :

Член од
17 јануари 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Се заљубив у тоа шо увек знае да ме расположи коа ми е најбедно...обожавам коа ме гушка тоа највише го сакам кај него...обожавам коа ке ми каже дека ме сака иако знам дека не го мисли тоа ... го обожавам секој негов потег...го сакам највише...али никат нема да ми биде нешто повеќе ... само најбољи другар :(

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Причина да САКАМ некого е да напраи да се оскеам убаво да не ме повредува и да ме сака и почитува онаква каква што сум...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Да сакам некого..е резултат на тоа што направил да се чуствувам удобно покрај него..ме смее..ме исполнува со неговата појава и начин на однесување,неговата почит спрема мене..неговата љубов спрема мене..занемарувајки ги маните а потенцирајки ги моите доблести

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Причина да сакам некоја... хммм тоа е кога таа прави да се чувствувам убаво покрај неа, кога ќе се согласувам со неа во некои работи но не во с`е, кога знае што сакам да кажам - не е од типот да го сфати тоа сосема различно, кога знае да ме насмее...

С

Сатори

Гостин
Ако било кога дојдам до точка да имам причина да сакам некој, тогаш ќе си заминам во истата секунда од него.Треба да го сакам некој, само затоа што немам апсолутно никаква причина за тоа да го правам.
Тоа е веќе мојата претстава за вистинска љубов, без резерви и скриени опортунистички причини.

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Na 24god sum, go istrcav fakultetot, go setam svetot i uste neznam i nemam odgovor na ova prasanje....
Moze eden den ke stanam dovolno mudar za da kazam... ;)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Na 24god sum, go istrcav fakultetot, go setam svetot i uste neznam i nemam odgovor na ova prasanje....
Moze eden den ke stanam dovolno mudar za da kazam... ;)
И уште 24 да трчиш и да шеташ никогаш нема да бидеш доволно мудар за да дадеш разумна дефиниција за сакањето.Сакањето, она вистинското од душа не се дефинира,за него не се пишуваат кратки постови,за него се пишуваат цели книги поезии,сакањето едноставно се случува и за тоа не е потребна причина.

Kajgana Shop

На врв Bottom