Која ви е омилена хеви-метал/рок група?

Член од
21 јуни 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Mesaja напиша:
good charlotte се поп-рок бенд... море какоф рок, дисторзиран поп поточно кажано... така да не им е местото тука...
Иначе мои омилени...

Edge Of Hate, One Shot - One Kill, SMUT, Hardfaced, Lamb of God, At The Gates, Hatebreed, Last Hope, The Haunted, Himsa, Icepick, The Fall Of Troy, Tenacious D, Born From Pain, Hang, Psycroptic, Bleeding Through, As I Lay Dying, Atreyu, Dream Theater, Unearth, Pantera, Machine Head, Agnostic Front, Soulfly, Avenged Sevenfold, Death, Control Denied, Opeth, Sepultura, Killswitch Engage, Sworn Enemy, Madball, Stone Sour, Symphony X, Children of Bodom, Animosity, Slipknot, Stampin Ground, Roadrunner United, Nevermore, Trivium, Shadow Gallery, Chimaira, Liquid Tension Experiment, Jimi Hendrix, Metallica, Nirvana, Pearl Jam, AIC, Vio-lence, Caliban etc etc..
Ama ipak Avenged Sevenfold gi slushash a?:D Tukuu... ni Rasmus ne 4inat a? Pa dobro be..shto kje beshe ova.. i niv gi slusham da znaesh:) Ma da nema veza... slushaj si ti toa shto si sakash...a za drugi pomalku komentiraj moze? Mene toa mi lezi i toa si slusham!

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Не рекоф дека Avenged не ги слушам... океј ми се онака, има некои добри песни...

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
<-Punk-> напиша:
Da ... site ne edna:):):)
За тебе да, мене не... многу се накај емо, али ипак се поштуваат металкор моментите..

Член од
21 јуни 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Mesaja напиша:
За тебе да, мене не... многу се накај емо, али ипак се поштуваат металкор моментите..
Hehe pa super de.... Nadobri seeeeeeeee:)))

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Jas slusam Bullet for my valentine, Avenged Sevenfold a omileni mi se Linkin Park.

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Metal grupa naj omilene mi e Iron Maiden,a rok Guns 'n' Roses:zver:

TheButcher

Thrasher
Член од
8 август 2009
Мислења
78
Поени од реакции
4
Kreator / Sadus / Dastruction / Coroner / Laaz Rockit / D.A.M / Vio-lence / Slayer / Flotsam And Jetsam / Darkness ...i uste mnogu

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
На темава дали 5-6 бенда што ги спомнавте се Хеви Метал или Рок... Или нека се смени име на тема или поправете се.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Iron maiden ac/dc avenged sevenfold gnr good charlotte slayer kiss metallica the rasmus ....ме мрзи да пишувам повеке

Kajgana Shop

На врв Bottom