Кошмари!

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Јас многу често сонувам надприродни работи,како се во мојата кука .. во мојата соба, нешто што не го гледам и си игра со мене ме плаши,го изгаснува светлото.. НО ЈАС НЕ СЕ ПЛАШАМ. Но ја знаат мојата слаба точка .. Мене ништо не ми прават само на мојте и братми :( коа ке се разбудам многу се осекам повреден и сакам да им се одмаздам

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Еднаш сонував како се будам во мртовечница,станав и се качував по едни скали,и стигнав во една болница за туберкулоза.Кога излегов надвор се беше црно-бело,и со другарка ми требаше да пројдеме преку еден мост,ама другарка ми падна од мостот и умре.Потоа јас отидов во куќата кај кумовите и таму имаше погреб ,надвор беше изваден пред вратата капакот од ковчегот и плаката имаше и се како што е кај нашиве погреби и ужасно беше,и после се вратив во болницата и не се сеќавам понатаму.

E

`EsCaPe`

Гостин
Kako pomala znam ..navecer sonuvav losh son , tesko cuvstvo imav dodeka go sonuvav ..se budev cela ispotena i uplakana , a na sonot ne se sekjavav...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.895
Поени од реакции
22.976
uuuu ednas sonuvav deka me napadnale vampiri se razbudiv vreskajki,a vecerta pred da si legnam gledav vampirski film :tv:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Uf deka pagam na ispit lelele, i eden od najstrashnite sonovi mi bese u sredno koa isprasuvase biologija, i jas nokta sanjav albumozi i peptoni strasna rabota!

K

KomitaMKD

Гостин
Пред некој ден сонував со братучед ми се качувавме на една карпа , а долу провалија 500 метри минимум . И кога се искачивме тој ме турна долу . И додека паѓав се прашував зошто ме турна и веќе се помирив дека ќе умрам и после неколку секунди се разбудив . Страшно

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
nokeska: eden so geramidi frlashe po mene a jas lezev na zemja i nemozev da stanam samo se trkalav. :majmun4:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Завчера го гледав Пила 4 и вечерта сонував како ме убиваат во тој стил, лелее се разбудив целиот испотен, а и претходните денови стално сонувам кошмари, некако изгубив желба да спијам... :nesum:

U

UnholY

Гостин
Сум имал многу така да не можам да издвојам...забегана работа сакал или не некогаш мораш да сонуваш лош сон или кошмар да ти го наруши сонот и да те разбуди испотен и задишан....

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
uuuu ednas sonuvav deka me napadnale vampiri se razbudiv vreskajki,a vecerta pred da si legnam gledav vampirski film :tv:

Хехе Вампирката ти дошла на сон :pos2:

Иначе не ми текнува за некој ептен велики кошмар, само дека ми умрело цело семејство....е тоа беше уфф ужас се разбудив со солзи целата....и знаејќи дека сепак било сон, јас си продолжив да плачам...:toe: Ви се случило такво нешто? и то да не можам да прекинам еј!

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Најстрашни а воедно и фрустрирачки ми се оние сонови во кој сакам, а неможам да мрднам ниеден дел од телото.

Член од
30 август 2007
Мислења
50
Поени од реакции
1
Само на еден одвратен кошмар се сеќавам, и тоа беше единствениот пат кога екшли месечарев.

Сонував како надвор, на мојата уличка има некаква борба, експлозии, татнежи од куршуми, оган, мртви тела... Се чувствував како евреин во Втора Светска. :) И демек, татко ми се борел таму надвор, и осеќав толку одвратен страв од тоа што може да му се случи... И сега (во реалност) спиејќи сум станала од креветот, сум се упатила накај терасата од мојата соба што гледа накај улицата кај што била битката, сум се фатила за кваката од вратата од тераса и сум почнала да плачам. Сестра ми се разбудила и се извадила од памет, после веројатно ме разбудила, не се сеќавам.

Имав можеби 12 години и уште којзнае колку кошмари после тоа, ама овој одвратно добро го памтам, зошто ми остави бедно чувство со денови после тоа.
Те поддржувам дефинитивно. Негативните луѓе околу нас многу делуваат на потсвест и колку и да не сакаш нивните песимистички муабети ти остануваат во меморија, а точно е и тоа дека голема улога играат подземните води.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
некогаш некои нешта не ги сфаќам но ми предизвикуваат чувство на страв или пак.. незнам.. ежење ..солзи.. како во моментов:(
можеби затоа што во животов сум преживеал многу стресови,трауми..
доволно е само еден познат мирис(незнам од каде) и да почнам да плачам без причина.солзите течат како вода.. .и да чувствувам некое многу чудн0 чувство кое не се опишува..
тоа ми се случи вракајки се еден ден накај дома од град,касно околу 2 часот по темна улица сам. . движејки наеднаш се појави познат мирис незнам од каде.. кој ме натера на сите тие чувства и солзи..предизвикувајки страв!

Јас во сонови.. кошмари многу сум храбар и од ништо не се плашам, но "tie" (најчесто сонувам надприродни суштества кои ме гонат во мојата соба) ја знаат мојата најслаба точка..:( ги напаѓаат тие што најмногу ми значат мајками.. таткоми.. братми.. тогаш е многу болно,и неможам да се одмаздам ни да спречам,немоќен сум!

Kajgana Shop

На врв Bottom