Кошаркарски онлајн менаџер

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Дечки еве уште еден што ви се приклучува во играва :)
Ми го дадоа тимот Team 53298 миментално сум на 13 место и досега не сум одиграл ниеден меч, вечерва играм со КК Кајгана Јајциња, тоа би требало да е "ЕНТЕР".
Еве ми ги играчите http://www1.charazay.com/index.php?act=player
Ако може некој вака да ми каже дали има некој играч со потенцијал или слично дека уште не знам како е разликата во бројките ќе му бидам благодарен:smir:
Да прашам неколку работи: Колку од Кајгана форумов играат на таа 3 лига, има ли некој во појака лига( немој да ми се смеете) и може ли да си го сменам името на тимот?
Фала и бидете поздравени!:helou:

А

Ајсшутер

Гостин
Аквафорџун немаш некои посебно играчи единствено овој Емил Трајанов може да му земеш пари ама гледај продај го пред да заврши оваа сезона оти од наредна веќе ќе има 17 години, инаку можеш да го смениш името на тимот кај тоа Change Team Name.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Аквафорџун немаш некои посебно играчи единствено овој Емил Трајанов може да му земеш пари ама гледај продај го пред да заврши оваа сезона оти од наредна веќе ќе има 17 години, инаку можеш да го смениш името на тимот кај тоа Change Team Name.
Абе друже да не си видел во некој друг тим, немам Емил Трајанов јас, или пак ќор сум:toe:
Сепак фала ти :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Добро ај не сум јак
Ги тепаФ Струмица Булс ---- Тие оддамна играат ...
само од тие Тим 4782374 губам некој такви со тим ******
Да да како не многу одамна
Прикључен:
2009-03-15 17:15:pos2::pos2::pos2:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Хмм очекувам победа против АкваФорчн ке видиме ке биде неизвесно
--- Го запалив еден играч :pos2: ---

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Тоа е да го отпуштиш бе не да го запалиш :pos:
:pos2: Си викам што опција ќе да беше тоа:pos2:
Ајсшутер тимот 13 место ми е, се стреми да биде 3:pos2: Ти највероватно си видел друг тим, нема врска :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
87
Поени од реакции
4
Браво Кирца ме изненади толку мала разлика:helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
93:37 против КК Тетово, презадоволен сум..
Алегрија ме изненади, 27 поени, ова му е најатрактивниот: 01:06 : Gonzalo Alegria се ослобађа чувара брзим дриблингом и завршава спектакуларним закуцавањем уз окрет од 360 степени. Оклинскас даде 22, додека Примо 10 поени со 32 скока, 11 асистенции и 2 блока, трипл-дабл.

Е сега наредни две играм со Creative, во лига, па во куп, треба да се решам која сакам да добијам, пошто од уморот не можам двете да ги добијам, а после играм и со АБА, имам шанси за победи, ама уморот заебава...

V

Viktoranius

Гостин
Иди во купот тепај го, ќе се пласираш во полуфинале.:)

Иначе јас победив пак 24 разлика во гости на Гостивар. Станислав Ситкин 24 коша, 8 офанзивни и 16 дефанзивни скока и 5 асистенции.

Иначе честитки и за Вујадинович, победи во братското дерби, и сигурно он ќе биде новиот шампион. Конечно Куманово на колена.:)

А

Ајсшутер

Гостин
Победив и јас 10 разлика ама со тактикава ептен ризикував обично ќе имав сигурна победа над 20 разлика, сепак пробав дали ќе може вака.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Браво Кирца ме изненади толку мала разлика:helou:
Леле ќе се убијам да го играв Радулович и другите по 3 четвртини ќе те тепав.
Али ај презадоволен сум.

Kajgana Shop

На врв Bottom