Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Играм со : Тим 53292 и сеа за сеа е 8:6 добро се држам а и тимов ми е многу јаК!

Ги тепав Струмица Булс чии и да се ГО ИЗЕДОА НА ВЕЛИКО

Омг и МЗТ Скопје сум ги тепал
и Кривогаштани инаку имам 3 победи на гостинси а 1 победа на домашен многу чудно подобро играм на гостински!

Шиткам Играч !

Team Name:КК Кајгана ЈајцињаFame:Unknown Player Suggested Positions:Center
Small Forward Form: 3Age:20Fatigue:
Height:205Weight:102 Skills Index:4.540Salary:5.503 Defence:1Free Throws:6Two Point:7Three Point:2Dribbling:3Passing:2Speed:2Footwork:2Rebounds:3Experience:0

Инаку каде да гледам Буџет ( Колку пари имам )

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Во економија,од лево имаш:)
Утре играм со Колибри ќе го папам 100-че.

А

Ајсшутер

Гостин
Чекај малце како што глеам тимов КК Кајгана Јајциња има биланс од 11 (победи) и 11 (изгубени) а и тимов воопшто не ти е јак, за во твојата лига среден инаку буџет се гледа кога одиш на Economy и пишува Balance.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Во економија,од лево имаш:)
Утре играм со Колибри ќе го папам 100-че.
каде е тоа економија бе???

Чекај малце како што глеам тимов КК Кајгана Јајциња има биланс од 11 (победи) и 11 (изгубени) а и тимов воопшто не ти е јак, за во твојата лига среден инаку буџет се гледа кога одиш на Economy и пишува Balance.

Тимот ми е направен ВЧЕРА!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Па што викаш дека ти е јак !
И играчот погоре што го продаваш никој нема да ти го купи и вреди 1.000 највеќе.
Добро ај не сум јак
Ги тепаФ Струмица Булс ---- Тие оддамна играат ...
само од тие Тим 4782374 губам некој такви со тим ******

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Едвај се снајдов со играчи за утре. Извлеков еден играч денес, и него ќе го играм 3/4 иако има 10000 индекс. Се надевам дека нема да си го расипам скорот без пораз:pipi:. Со среќа на сите утре, посебно на Феномен да си загарантира влез во Суперлига:smir:
Фала, со среќа и на тебе, иако, барем за оваа утакмица не ти треба многу:)
Сигурен сум дека ќе успеиш да ја завршиш сезоната без пораз!
Играм со : Тим 53292 и сеа за сеа е 8:6 добро се држам а и тимов ми е многу јаК!

Ги тепав Струмица Булс чии и да се ГО ИЗЕДОА НА ВЕЛИКО

Омг и МЗТ Скопје сум ги тепал
и Кривогаштани инаку имам 3 победи на гостинси а 1 победа на домашен многу чудно подобро играм на гостински!

Шиткам Играч !

Team Name:КК Кајгана ЈајцињаFame:Unknown Player Suggested Positions:Center
Small Forward Form: 3Age:20Fatigue:
Height:205Weight:102 Skills Index:4.540Salary:5.503 Defence:1Free Throws:6Two Point:7Three Point:2Dribbling:3Passing:2Speed:2Footwork:2Rebounds:3Experience:0

Инаку каде да гледам Буџет ( Колку пари имам )
Одличен тим имаш, само продолжи така! Играчот ти е супер, не го продавај!

:газење: :газење:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Urko Del Oso (19848011)уФФ уФФ уФФ овој изглеа ке го лапнам после има за пола ден у прва лига да ме стаат :pos2:
многу е јак видете и сами =)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Urko Del Oso (19848011)уФФ уФФ уФФ овој изглеа ке го лапнам после има за пола ден у прва лига да ме стаат :pos2:
многу е јак видете и сами =)
Леле што ЅВЕР си имал браво мајсторе одличен тим имаш загарантирано одиш во суперлига сеа веднаш ќе ургираме кај администраторот да те стави суперлига мислам нема логика толку јак тим да е во 3 лига.

Дај смири се малку!:)

А

Ајсшутер

Гостин
Кажете тоа бе ако го стаам Rarely повеќе ќе биде надвор од фокус и тоа испаѓа дека повеќе ќе шутира ? плус тоа Shoot most

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Кажете тоа бе ако го стаам Rarely повеќе ќе биде надвор од фокус и тоа испаѓа дека повеќе ќе шутира ? плус тоа Shoot most
Брат не можам да се снајдам вака ти е на англиски.
Тоа во напад ги ставам одма под нормално или на српски учестало.
А тоа за агресивност во одбрана и напад само нормално.Не ставам агресивно.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Тоа ти е кога ставаш за подетална тактика,најдесно,напаѓачки фокус пишува и има:ретко,понекад,нормално,учестало и често.
За одбрана стави агресивно само на тие што имаат големи оценки за одбрана,значи над 10-11,ама ако го играш играчот 30 минути поубаво на нормално да е,за да не направи набрзина 5 лични.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
Добро ај не сум јак
Ги тепаФ Струмица Булс ---- Тие оддамна играат ...
само од тие Тим 4782374 губам некој такви со тим ******
Еј ајде бе луѓе оргирајте малку кај гејм мастериве Ентер дирекно да влезе во суперлига....Срамота е таков тим да игра 3 лига....Тој е дирекно за суперлига и тоа заедно со Куманово за титулата има да се борат..... :vozbud::vozbud::vozbud:
Дечко ај олади малку за да стигнеш до суперлига треба најмалку 1 година да ја играш играва...Немој овде на форумов да збориш такви глупости и да ти се потсмеваат сите....
Иначе сакам да ти посакам добредојде на играва и добар престој само олади малце.....позз

Иначе од тој тимот твој едниствено вреди само Владан Демјански....Пази ако го продаваш можеш да го шитнеш за добри пари....Детето е стварно добро....Vladan Demjanski (20285120)

Kajgana Shop

На врв Bottom