Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
de ne zezajte,sakamda go kupam igracort a vie pumpate,ke treba posle da mi najdete men,dobar play.ahhhhhhhhhh

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Кирца ќе се одигрува ли баражот пак или не?

Како што глеав сеа коментарите на модераторите изглеа ама ништо не ветуватт можно е да е сабота ама ова е предлог сепак бидејќи вика некои менаџери се на одмор продадени играчи едно трето па некои ќе им биле љути.....Барем волку колку што разбрав ова го рекоа.

А

Ајсшутер

Гостин
Изгледа како што разбрав баражите ќе се преигруваат на 25-ти а на 23 јас играм пријателска утакмица со Вујадиновиќ и секако дека ќе го тепам ем ќе се наполнам пари од влезници за во неговата сала, иначе повредите ќе си стојат од тие 5 утакмици и парите се вратени само преигрување ќе има ццц.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Бараж утакмиците се играат сеа во четврток.А за повредите изглеа се ќе биде средено.
Ама само некои си 433 утакмици.Не знам дали ние спаѓаме.Како и да ние си одиме понатака ние од форумов се повториле утакмицве или не.И да се преигра па ќе тепам ја.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
По се изгледа ние нема да играме.:)
По сеа изглеа дека ќе играме.Ми праија порака дека од утре сабајле ќе можеме да местиме тактика.Ќе видиме дали ќе има во распоред на утакмици.Виктораниус тебе ти стигна порака?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Е не де, ја цела сезона се мачам за да соберам пари за леб, вие тука од 100 утакмици направивте 100 милијарди. (е да бе, од 1 утакмица, 1 милијарда, што зборам?!)

V

Viktoranius

Гостин
Ангел ретард си.

Иначе Кирца јас сеуште немам стигнато порака, а резултатот ми стои од последната утакмица што е изиграена. Ќе проверам после дневното ажурирање.

А

Ајсшутер

Гостин
Ја проширив салата нека има ќе грми сега во сала :)

Seats:5.000
VIP Seats:550
Total Seats:5.550

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Луге едно прасање! Јас од дивизија 2.1 идам у 1.2 така?!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
играв пријатеска со Најјаки
КК Партизан Драгонс-Најјаки 88-73
добро играле моиве,тој новиот неговиот 21 поен ми дал ама како што е убедливо најјак и добро сум поминал!

Kajgana Shop

На врв Bottom