Кошаркарски онлајн менаџер

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
денеска да не ми правите муабет зашто денес сум највечи фраер у маало. Охрид имаше 35 изгубени топки а неговиот плејмејкер имаш 10 изгубени топки и ниедна асистенција. Успеав да го задржам за првпат сезонава под 50 коша. Ако не се деси нешто непредвидено и јас сум у прва лига. Ајде се гледаме таму.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
денеска да не ми правите муабет зашто денес сум највечи фраер у маало. Охрид имаше 35 изгубени топки а неговиот плејмејкер имаш 10 изгубени топки и ниедна асистенција. Успеав да го задржам за првпат сезонава под 50 коша. Ако не се деси нешто непредвидено и јас сум у прва лига. Ајде се гледаме таму.
Веќе си во прва, останатите и со 400:0 да ги загубиш, пак ќе си во прва лига наредната година.

Ама наредната ќе ме тепаш како што стојат работите...
Ај се гледаме во прва лига, останативе дуели ќе ги искористам за да пробам уште нешто и новиот играч да го пробам.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Јас па изгубив од гоко со 3 разлика.Сега мора wild cats capitals сите да ги изгуби и јас сите да ги победам.Со оглед на тоа дека е многу веројатно он игра со мене и аба струмица.Гледам сега ќе влезете во прва.мене може да ме очекувте наредната сезона.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Па ако не испаднеме после една сезона, ќе те очекуваме да ни се придружиш.

Член од
6 април 2008
Мислења
82
Поени од реакции
0
Можеби ова ке им биде интересно на љубителите на баскет, вчера званично започна нова сезона на Charazay Basket Manager, онлајн баскет лига во која што (нормално во рамки на својата земја) земаат учество играчи од целиот свет (ми се чини 20-тина иљади активни јузери има). За жал, Македонија ја сочинуваат само 4 јузера, меѓу кои сум јас и мојот 11-годишен син, и уште само два активни члена. Дури и селекторот на Македонија е од Словенија бидејќи јас влегов по неговото назначување.До оваа сезона можеше да се води тим од Македонска лига од било која земја, но од оваа сезона доколку живееш во странство ке мора да бираш клуб од земја во која што престојуваш. Проверете на http://www.charazay.com/index.php , зачленете се, и покажете ш

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Можеби ова ке им биде интересно на љубителите на баскет, вчера званично започна нова сезона на Charazay Basket Manager, онлајн баскет лига во која што (нормално во рамки на својата земја) земаат учество играчи од целиот свет (ми се чини 20-тина иљади активни јузери има). За жал, Македонија ја сочинуваат само 4 јузера, меѓу кои сум јас и мојот 11-годишен син, и уште само два активни члена. Дури и селекторот на Македонија е од Словенија бидејќи јас влегов по неговото назначување.До оваа сезона можеше да се води тим од Македонска лига од било која земја, но од оваа сезона доколку живееш во странство ке мора да бираш клуб од земја во која што престојуваш. Проверете на http://www.charazay.com/index.php , зачленете се, и покажете ш
Чекај да те прашам ти кој клуб го водиш?Куманово или вујадинович.Затоа што првиот говор на оваа тема е истиот што г кажа пред малку

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хаха, го копираше првото мислење, за да има пост повеќе. Ебате глупиот, ебате.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Ma NE E MOZNOOOO!!!!!!!! Izgubiv 80-81 od Shrek Team. Nema logika za takvo nesto. Ima samo eden igrac so 17000 index i tolku.Uste sum 4ti ama do kraj treba pretpazlivo.Creative mi dise u vrat i ceka moj kiks.Samo da izgubi sega od Goko.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Богами сега мораш да го тепаш wild cats capitals ако сакаш пред гоко.Ем на тебе ќе ти биде од корист ем и на мене.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ех, кога ќе ги погледнам екипите во прва лига, се шокирам. Тие четири што ќе испаднат слаби се, ама наредна година нема да се во прва лига... Е тие што ќе останат кој од кој појак. Него од спонзори ќе си соберам пари, ќе си купам уште неколку добри играчи, па ако испаднам, испаднам.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ајде бујрум распродажбата е започната! Продавам дел од мојата прва петорка по исклучително неповолни цени ( чекам некој по грешка да стисне), па кој има вишок пари бујрум нека нуди.
Нов концепт за нова сезона, сега оформувам тим и не пипкам тим до крај на сезона. Ќе победувам со тимскиот дух.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Дали има некој купено тренер???? се исплати ли да купиш тренер или нема везе а? Била Бонг мислам дека купи еден , растат ли многу скиловите на играчите. Инаку имам играч на кој му расте склот по 1200 неделно.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Правниче,паметно брате...слично размислуваш како мене,јас го распродадов тимот,вака е подобро купив тренер,скап тренер,добар тренер....и што ми фали?Ете претходново коло 34 коша тепав,а тој ми водеше прво...
Растат скиловите како не..секако дека растат:)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
па мислам дека секоја недела растат.

Kajgana Shop

На врв Bottom