Кошаркарски куп на Македонија 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Пуста љубомора што ви прави.......
Аууууууууууууууууу.ТИ СИ НЕНОРМАЛЕН.На вас љубоморни??:nesvest:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
eeeee ova vo kavadarci bese peza a evi vi eden i 100dokazi deka policijacite tepaa so pandraci i ova ti se vika organizaci se e zaradi kurvata divna i siptarot amir poz do AJDUCITE KOJ VCERA GI NADVIIKA LOZARITE poz

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
de kazimi barem ako malku pratis sport...KOJ TIM IMA POGOLEM PRITISOK?TOJ STO VODI 15 RAZLIKA ILI TOJ STO GUBI 15 RAZLIKA?imavme nie pritisok so celo poluvreme od 12 obidi nemozevme da dademe trojka.toa ne e pritisok?zgora na toa kosarkarite gi gledase razocaranite lica na navivacite.toa ne e pritisok?faktot deka eventualnata sledna greska moze da bide kobna.toa ne e pritisok?
Pritisok e toa so imas 15 prednost na 3 min do krajot i ednostavno treba samo daja skries topkata i da cekas da svirne sirena.Toa li e zatebe pritisok?i da napravis greska ne e strasno imas kapital narecen 15 poeni.Toa e pritisok...Problemot bese sto napravivte seria od 10 greski.taka najdobar ne se biduva
Следам повеќе отколку што мислиш само ретко коментирам зашто избегнувам кавги, пцуење и безвезни препукувања.
Притисок имаше на двете страни точно, ама притисокот е поголем кога си во гости, притисокот е помал кога има многубројна публика што ќе скока за тебе цело време. Тоа се професионалци, сепак им треба мотив.
И толку...
Не ми реплицирајте не планирам да пишувам повеќе за ова финале.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Ајде тишина бе, сите љубоморите на Ајдуци тоа е факт !
Абе ја ти кажав ти си ненормален.
Ние сме љубоморни на вас?Ај да беше обратно или да кажеш дека лозари ви биле на вас љубоморни ама ова да го кажеш треба да бидеш или од друга земја во која нема навивање па само вчера си го гледал купот,или да имаш 0% познавање на нав сцена кај нас или да си ТЕШКА БУДАЛА....Па сеа ти бирај.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Јас бирам АЈДУЦИ БЕСТ!

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Slucajno vcera na nayprevarot do mene stoese eden od specijalcite i mi rece mnogu ni e maka no ovde e glavna kavadareckata policija i nemozeme da napravime nisto.Zarem treba da se slucuva takvo nesto na sportskite tereni? Dali precevme nekomu sinoka vo kavadarci za tii policajci inaku golemi PICKI da mavaat po deca od 16, 17 god, i da ni vikaat taka e naredeno mora.Na izleguvanje od salata eden od cajkanite se obraka kon mene "ZNAEME NIE KAKO TREBA SO VAS OVA BESE MALKU SLEDNIOT PAT ZAMISLETE SE PRED DA TRGNETE OD STRUMICA".Zosto MTV ne go prikaza posledniot incident koga specijalcite ne dozvolija poveke da bidat tepani decata, iii zosto bea privedeni desetina ajduci.Mnogu prasanja ima vo ovoj moj post koj sigurno ke ostanat neodgovoreni.I na krajot eden golem pozdrav do gazda AMIR i seljacistata "najgolemi" navivaci vo MAKEDONIJA nareceni lozari NE DOAGAJTE POVEKE ZA STRUMICA se ke bide vrateno i da znaete so kamata.

V

Viktoranius

Гостин
Ние сме љубоморни на вас?Ај да беше обратно или да кажеш дека лозари ви биле на вас љубоморни ама ова да го кажеш треба да бидеш или од друга земја во која нема навивање па само вчера си го гледал купот,или да имаш 0% познавање на нав сцена кај нас или да си ТЕШКА БУДАЛА....Па сеа ти бирај.
Ок зборувај си ама АЈДУЦИ СЕ НАЈДОБРИТЕ !

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Хаха ни љубоморни? Треба они да ни бидат љубоморни гледајчи како го држеме и бакнувавме пехарот, а не ни да му бидеме. И ајде доста не се расправајте за глупости страмота е...

V

Viktoranius

Гостин
Slucajno vcera na nayprevarot do mene stoese eden od specijalcite i mi rece mnogu ni e maka no ovde e glavna kavadareckata policija i nemozeme da napravime nisto.Zarem treba da se slucuva takvo nesto na sportskite tereni? Dali precevme nekomu sinoka vo kavadarci za tii policajci inaku golemi PICKI da mavaat po deca od 16, 17 god, i da ni vikaat taka e naredeno mora.Na izleguvanje od salata eden od cajkanite se obraka kon mene "ZNAEME NIE KAKO TREBA SO VAS OVA BESE MALKU SLEDNIOT PAT ZAMISLETE SE PRED DA TRGNETE OD STRUMICA".Zosto MTV ne go prikaza posledniot incident koga specijalcite ne dozvolija poveke da bidat tepani decata, iii zosto bea privedeni desetina ajduci.Mnogu prasanja ima vo ovoj moj post koj sigurno ke ostanat neodgovoreni.I na krajot eden golem pozdrav do gazda AMIR i seljacistata "najgolemi" navivaci vo MAKEDONIJA nareceni lozari NE DOAGAJTE POVEKE ZA STRUMICA se ke bide vrateno i da znaete so kamata.
Овој пост ќе иде во весник. БРАВО ЗА ТЕБЕ !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.846
Овој пост ќе иде во весник. БРАВО ЗА ТЕБЕ !
hahahahahaha каде бе Анус во новото издание на Струмица Тајмс таму кај што џандарите немаат “муда да ви вратат“ haha

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.846
Анус вака со пцуење ништо не праиме hahahaha зашто се нервираш одма??вака ако се понашаш нема да важи договорот т.е нема прам муабет за да ви го вратиме знамето!! затоа сте најдобри:bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor:мисир еден

V

Viktoranius

Гостин
Анус вака со пцуење ништо не праиме hahahaha зашто се нервираш одма??вака ако се понашаш нема да важи договорот т.е нема прам муабет за да ви го вратиме знамето!! затоа сте најдобри:bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor:мисир еден
Хохо не ни е потребен бајракот што ни го зедовте, чувајте си го за спомен од најдобрите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom