ja mislam deka najmnogu e za falenje r.stefanov samo ne znam zoso ne mu davaat pogolema minutaza covekot igra ekstra ,no da se nadevame deka na natprevarot vo sreda ke blesne eden od najdobrite tandemi na balkanot i posiroko( v.stefanov-v.ilievski)
Хрватска: Попович - Гиричекja mislam deka najmnogu e za falenje r.stefanov samo ne znam zoso ne mu davaat pogolema minutaza covekot igra ekstra ,no da se nadevame deka na natprevarot vo sreda ke blesne eden od najdobrite tandemi na balkanot i posiroko( v.stefanov-v.ilievski)
Вчера помина Јане после тренинг тука до кај мене и ми вика „Изгледа утре ке ме соблече„ и му викам ако те соблече 100% влагаш, зашто нема да се прекине со скандирање „Петровски Јане„Публиката во домот на МЗТ Скопје најверојатно ќе може да го види и плејмејкерот на „штрковите“, Јане Петровски, кој од почетокот на подготовките е со репрезентацијата, но уште не дебитирал за сениорскиот национален тим.
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=91633CA7B6C2CC4E893B0F15FAC50C95
Ајде фемили еве ви дополнителен мотив за да навивате и да докажете дека сте најдобри.