- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 1.545
- Поени од реакции
- 776
ОК, +1. Надвор во ЈБТ?Во 7 кај ЈБТ во центар.
ОК, +1. Надвор во ЈБТ?Во 7 кај ЈБТ во центар.
Позади школото кај што е теренот за фудбал има и кош нема да утнеш.ОК, +1. Надвор во ЈБТ?
Слабо со времево брат едино сала да се изнајми и јас пишав поодмна али слабо одзив ја сум за нормално ако немам обврскиа да изиграме кошарка да ве решам еднаш
Acid си собрал 30 души за ракомет затоа тебе те повикувам на помош![]()
Абе собиравме и за баскет, ама кога беше фино времето надвор... Зошто за во сала, троа поскапо е отколку надвор (или беспари или 300 денари плаќавме)а да изиграме кошарка да ве решам еднаш
Acid си собрал 30 души за ракомет затоа тебе те повикувам на помош![]()
епа тоа ми беше муабетот во сала негде да изиграмеСлабо со времево брат едино сала да се изнајми и јас пишав поодмна али слабо одзив ја сум за нормално ако немам обврски![]()
a во за во сала колку пари е?Абе собиравме и за баскет, ама кога беше фино времето надвор... Зошто за во сала, троа поскапо е отколку надвор (или беспари или 300 денари плаќавме)
Инаку, јас сум мулти-спортски тип. Играм фудбал, ракомет, кошарка, пинг-понг... За се се
пријавувам![]()
Јас играм во Партизан, изнајмуваме пола терен и играме на два коша по ширина, 4 на 4. Доаѓа некаде по 90 денари, 750 е за пола сала да се изнајми.епа тоа ми беше муабетот во сала негде да изиграме
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 22:53 ---
a во за во сала колку пари е?
епа ако има луѓе why not мада никогаш во животов немам играно на 2 кошаЈас играм во Партизан, изнајмуваме пола терен и играме на два коша по ширина, 4 на 4. Доаѓа некаде по 90 денари, 750 е за пола сала да се изнајми.
Само тоа што има повеќе трчање е различноепа ако има луѓе why not мада никогаш во животов немам играно на 2 коша![]()
Дап, затоа ние кога се собираме играме на два коша, ама во ширина, помал е теренот и не те демотивира трчањето толку, за тие што немаат тренирано.Само тоа што има повеќе трчање е различно
Инаку многу лошо може да биде на два коша ако почнат сите само да седат напред/назад и со долги пасови и „контри“ да се игра![]()
Седи беSo se ispali be ti![]()