- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 1.558
- Поени од реакции
- 794
Во 7 кај ЈБТ во центар.
ОК, +1. Надвор во ЈБТ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во 7 кај ЈБТ во центар.
ОК, +1. Надвор во ЈБТ?
Абе собиравме и за баскет, ама кога беше фино времето надвор... Зошто за во сала, троа поскапо е отколку надвор (или беспари или 300 денари плаќавме)а да изиграме кошарка да ве решам еднаш
Acid си собрал 30 души за ракомет затоа тебе те повикувам на помош![]()
епа тоа ми беше муабетот во сала негде да изиграмеСлабо со времево брат едино сала да се изнајми и јас пишав поодмна али слабо одзив ја сум за нормално ако немам обврски![]()
a во за во сала колку пари е?Абе собиравме и за баскет, ама кога беше фино времето надвор... Зошто за во сала, троа поскапо е отколку надвор (или беспари или 300 денари плаќавме)
Инаку, јас сум мулти-спортски тип. Играм фудбал, ракомет, кошарка, пинг-понг... За се се
пријавувам![]()
епа тоа ми беше муабетот во сала негде да изиграме
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 22:53 ---
a во за во сала колку пари е?
епа ако има луѓе why not мада никогаш во животов немам играно на 2 кошаЈас играм во Партизан, изнајмуваме пола терен и играме на два коша по ширина, 4 на 4. Доаѓа некаде по 90 денари, 750 е за пола сала да се изнајми.
епа ако има луѓе why not мада никогаш во животов немам играно на 2 коша![]()
Само тоа што има повеќе трчање е различно
Инаку многу лошо може да биде на два коша ако почнат сите само да седат напред/назад и со долги пасови и „контри“ да се игра![]()