Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ОК, +1. Надвор во ЈБТ?

Позади школото кај што е теренот за фудбал има и кош нема да утнеш.

1. Acid
2. Другар
3. Kaiser
4. Supervisor
5. DadoTom

Други? Ејсид закажи ако не, уште еден ќе ни фали.

1. Acid
2. Другар
3. Kaiser
4. Supervisor
5. DadoTom
6. Јове-бт

Други? Да закажувам?

Инаку, надвор во ЈБТ... супер е времето за игра. Моментално 26 степени, нема драстично да залади и до после, а нема ни да врне.

едит:
Резервирано од 7! :)

Има мести и за други, слободно викајте луѓе и пријавувајте се.

Баскетџии и кошаркари, случајно начекав една веб страна http://www.courtsoftheworld.com/ не знам дали некој од вас ја знаел од порано. Интересно би било да се ангажираме малце, да се покажиме на светската карта на баскетот!!

а да изиграме кошарка да ве решам еднаш :D
Acid си собрал 30 души за ракомет затоа тебе те повикувам на помош :D

Слабо со времево брат едино сала да се изнајми и јас пишав поодмна али слабо одзив ја сум за нормално ако немам обврски:)

Абе собиравме и за баскет, ама кога беше фино времето надвор... Зошто за во сала, троа поскапо е отколку надвор (или беспари или 300 денари плаќавме) :)

Инаку, јас сум мулти-спортски тип. Играм фудбал, ракомет, кошарка, пинг-понг... За се се пријавувам :)

Слабо со времево брат едино сала да се изнајми и јас пишав поодмна али слабо одзив ја сум за нормално ако немам обврски:)
епа тоа ми беше муабетот во сала негде да изиграме :)
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 22:53 ---
Абе собиравме и за баскет, ама кога беше фино времето надвор... Зошто за во сала, троа поскапо е отколку надвор (или беспари или 300 денари плаќавме) :)

Инаку, јас сум мулти-спортски тип. Играм фудбал, ракомет, кошарка, пинг-понг... За се се
пријавувам :)
a во за во сала колку пари е?

епа тоа ми беше муабетот во сала негде да изиграме :)
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 22:53 ---

a во за во сала колку пари е?

Јас играм во Партизан, изнајмуваме пола терен и играме на два коша по ширина, 4 на 4. Доаѓа некаде по 90 денари, 750 е за пола сала да се изнајми.

Јас играм во Партизан, изнајмуваме пола терен и играме на два коша по ширина, 4 на 4. Доаѓа некаде по 90 денари, 750 е за пола сала да се изнајми.
епа ако има луѓе why not мада никогаш во животов немам играно на 2 коша :D

епа ако има луѓе why not мада никогаш во животов немам играно на 2 коша :D

Само тоа што има повеќе трчање е различно :P
Инаку многу лошо може да биде на два коша ако почнат сите само да седат напред/назад и со долги пасови и „контри“ да се игра :)

Само тоа што има повеќе трчање е различно :P
Инаку многу лошо може да биде на два коша ако почнат сите само да седат напред/назад и со долги пасови и „контри“ да се игра :)

Дап, затоа ние кога се собираме играме на два коша, ама во ширина, помал е теренот и не те демотивира трчањето толку, за тие што немаат тренирано.
Иначе ќе се игра 10-15 минути и после ќе те мрзи да трчаш и да бркаш контри, па ќе те мрзи да живееш. :D

Ај да напрајме вија денови.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom