Кошаркари Кајганџии

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ајде да играме,таман сакав да пишам на темава,да ја активирам.Ми одговара и петок и сабота,само кажете дефинитивно што бидува!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
И ја ќе играм ама подобро во сабота.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
i jas se prijavuvam.jebiga igrame na gostinski teren ali ke go dademe maksimumot.da ne bide malce toplo u 11.00.nema veze.samo da ne zaboravime topka.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Да, одложено пошто Била Бонг во 5 до 12 (буквално) одлучи дека му било ДАЛЕКУ да дојде и да игра. Детска работа. Тотално неодговорно. Јас више НИКОГАШ не се пријавувам да играм кошарка.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Баскет кога ке се собереме повеќе души и коа ке имам со што да дојдам одете вие што мора ја да доагам

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
sramota be bila bong.ova ne go ocekuvav od tebe.totalno me razocara.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Баскет кога ке се собереме повеќе души и коа ке имам со што да дојдам одете вие што мора ја да доагам
Зошто тогаш би пишал во наслов ОДЛОЖЕНО???? Нормално дека не мора ти да дојдеш, ама да откажуваш цел натпревар?:zbunet:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Последен офтопик!..
Следен пат договарајте си сами и кажете да пишам во насловот на темата,сите на мене што сум ви јас бе идете играјте си теее...

Член од
1 септември 2007
Мислења
375
Поени од реакции
0
ej ajde be i ja ce dojdem da igram moze?! ako najdem avtobus i ako me 4ekate malce pojce! :D bilaa don't mass the fun! ce igrash i basket i oro ako treba ! :D EJ A GO SLEDESHE NEKOJ OVDE TURNIROT AND1 U SK SEA PRED NEKOJ VIKEND?!

Член од
25 март 2007
Мислења
204
Поени од реакции
14
Mu se igra li na nekoj basketce?

Poshto zaladi vremevo, nema ziv covek na kosh, pa ako e nekoj za, moze da napravime basketce. Gleam deka prethodno nekoi dogovori propagale, ali ako se dogovorime edno 9 luge (tri trojki), i da otkaze nekoj, pak ke moze da se igra. Naravno, ako e mrenje vremevo (a e mrenje), ke izigrame u nekoja sala. Znaci, eve, jas sum prv. Koj e za basket? Zapishete se

1. Igor (znachi, toa sum ja)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Gleate, i spisok vi napraiv duri :)

Kajgana Shop

На врв Bottom