Кочани - најчисто место :)

B

BooBojan

Гостин
Градот е ТоБ, ама квалитетните кочанчани и кочанчанки слабо виреат таму. Ама со закажување можеш да најдеш фини луѓе.
Кога ќе доаѓаш во Кочани кај дедо ти,јави ми некое време пред да дојдеш,да видеш дали има квалитетни кочанци(за дискусија)!

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Драги Кочанчани,
сакам да ја видам таа ваша Пониква на 17. и 18. овој месец. Очигледно, сакам да преспијам и ме интересира какво сместување има таму? Дали има приватно ала Охрид за едно 500 денари?

B

BooBojan

Гостин
Драги Кочанчани,
сакам да ја видам таа ваша Пониква на 17. и 18. овој месец. Очигледно, сакам да преспијам и ме интересира какво сместување има таму? Дали има приватно ала Охрид за едно 500 денари?
Приватно тешко,мислам дека нема.Има едно одморалиште таму на МВР ама таму е околу 1200дневно полн пансион!А само за сместување немам поима.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Има и приватно хотелче, ама за детали не знам.

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Јас сум од Кочани и често одам на Пониква па можам да ти кажам дека има два мотела кои ти нудат сместување. Мотелот Мице и Мотелот Осоговски Бисер. Исто така порано имаше и бугалови кои се изнајмуваа, но за оваа година незнам како стојат работите затоа што само еднаш имам отидено.
Еве ти линк од двата мотела имат телефон за контакт, па јави се и можеш да се распрашаш колку ќе те чини сместувањето.

http://www.motelmice.com.mk/

http://www.osogovskibiser.com.mk/

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Кочанчани дај да обрнеме нешто дома, почнаа да ја градат фонтаната. :D
Ногу се бунат оти била ногу скапа, ја се радувам шо нешто конечно ќе се граде.
http://komarec.com.mk/FONTANATA-KE-CINI-5.300.000,00-DENARI-KOCANI-7120
Само надевам се дека ќе ја направат до летото и нема да ја влечат до изборите догодин па тогај да ја пуштат.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Не сум бил никогаш во Кочани, а богами и низ поголемиот дел од источна Македонија, повеќе сум ориентиран кон западот :icon_mrgr: но со оглед на неоткриените убавини, места, планини, како и далеку поефтините услуги, пролетва палам точак и одам да го освојам овој дел.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Тоа сигурно не е поефтино од претходноспоменатото, 1200ден. :)
У осоговски бисер беше првпут кд падна снег и лом се направисмо 4 човека и доста добро пројдесмо, додуше бесмо и изненадени, а за спање незнам, овакој еднодневно да идеш нема много да се истрошишш!!!

samunoske

unidentified specie
Член од
21 април 2007
Мислења
242
Поени од реакции
18
Драги Кочанчани,
Ako sakas na ponikva ke dojdes leto jas ke te vodam :D eden izlet od 2 nedeli :) so sator bez pari spanje :) jas sekoja godina so drugarite sedam na ponikva najmalku po 2 nedeli (ako puses cigari ke gi otkazes ) :D i da imas cigari nema da ti se puse

Kajgana Shop

На врв Bottom