Кочани - најчисто место :)

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Ај сеа нова фонтана у трговски ќе стаат... Проект Кочани 2010 :vozbud:

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
Имаа пред некои 15-20 години градоначалник кој навистина се потруди за градот да изгледа убаво и чисто. Сега само се одржува на високото ниво кое беше наметнато.
За скоцканоста придонесува тоа што немаат урбана мафија, односно се гради по план. И водовод, струја, асфалт имаат и оние што сега градат по ридовите на периферијата на градот.
Да имав работно место кое можам да го извршувам од било каде на планетава, голема е веројатноста дека добар дел од времето би поминувал во Кочани.

За повеќе слики, ќе мораш да почекаш некои нови генерации фото-ентузијасти да удрат ново фоткање на градот :)
то кога последен пат беше во кочани? и уште можете да кажете дека во кочани се гради според план, нема урбана мафија ... Луге тоа шо го има во кочани го нема во ниеден друг град. 20 години живеам во куќата и уште немам асфалт. ЗАМИСЛИ. Нема урбана мафија, градено е се по план (обеќаат асфалт само пред избори и на тоа остане), најчист град само покрај реката е чисто и да не набројувам други работи шо некои луге во кочани некат да ги видат дека се така. живеам во кочани ама од шо нема дека на друго место имаче одма си одам од тука

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.501
Поени од реакции
8.057
Мене Усова Чешма (кај што живее дедо ми) ми е сосема коректна населба. Башка што трафиката до О.У. Малина Поп Иванова работи 24/7.
Е сега забелешки имам за домот на (не)културата и раководството на истиот, ама па за среќа има културна интелигенција во младината која се побуни и направи 10дневна културна револуција „Победи ги со убавина“.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
толку и има :))))
aj ne zbori mnogu...i ti tolku si prosetal niz kocani...pffff

--- надополнето ---

Мене Усова Чешма (кај што живее дедо ми) ми е сосема коректна населба. Башка што трафиката до О.У. Малина Поп Иванова работи 24/7.
Е сега забелешки имам за домот на (не)културата и раководството на истиот, ама па за среќа има културна интелигенција во младината која се побуни и направи 10дневна културна револуција „Победи ги со убавина“.
kade tocno vo uck zivee dedo ti..i jas sum tamu mozebi sum te sretnal..:D:D

samunoske

unidentified specie
Член од
21 април 2007
Мислења
242
Поени од реакции
18
Лееееле нападна учк (усова чешма кочани) (жива досада се) :pos:

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Со кои автобуси поубаво се патува, со АвтоАтом - Кочани или со Баровотранс - Берово ?

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Со кои автобуси поубаво се патува, со АвтоАтом - Кочани или со Баровотранс - Берово ?
Со БелдонаМимарис..хаха..се шегувам..со Авто Атом..имаат и неколку нови автобуси..па може да се погодиш во некои од тие..:icon_lol::icon_lol:

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Е дека ни е фонтаната де? Значи доказ колку време веќе не лажат :jaj:
Ништо од фонтаната друже повеќе среќа нареднио пат :smir: ...трева посадија на нејно место, нека стаат сега лежалки на неа па кочанските ''шмизли'' да се сунчат на нив преку лето...:pipi:

samunoske

unidentified specie
Член од
21 април 2007
Мислења
242
Поени од реакции
18
Ништо од фонтаната друже повеќе среќа нареднио пат :smir: ...трева посадија на нејно место, нека стаат сега лежалки на неа па кочанските ''шмизли'' да се сунчат на нив преку лето...:pipi:
хахахха кочанските шмизли абе тоа не се шмизли тоа се кучки невидени....
btw еве една слика

T

Tetro

Гостин
  • Нема тука мое-твое, се е мое!
  • Во болница:
а: Шо праеш?
б: Арно. А, ти?
а: И ја арно. А, шо навака?
б: Те, нешто не ми е арно!

• Ќе земеш, ќе го онадеш, и оно само ќе се онаде.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Абе кочанци ја знаете Ружица Георгиева? :)
--- надополнето: Jun 8, 2011 6:06 AM ---
Абе кочанци ја знаете Ружица Георгиева? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom