Костими за капење! (со слики)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Мразам бели купачи ужасно :)
Mи изгледаат како бела долна облека.

А црни убаво изгледаат ако се бикини. Секси се. Посебно ако имаат некој додаток метални крукчиња, квадратчиња... :icon_lol:

Заљубена сум во костимите за капење на Викторија Сикрет кои и не се скапи воопшто, но ги нема никаде кај нас. А на ризик не ми се купува преку интернет, заради бројчето дали ќе го погодам :)
Кога имавме продавница во ГТЦ на Викторија Сикрет отидов да прашам за костими за капење и ми се изнасмеа продавачката и рече дека се е стара гардаробата од Викторија Сикрет во продавницата и купачи не донесуваат. Ја затворија после неколку месеци нормално.
Одвај чекам да се отвори кај нас :toe:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Секое лето мора нови да купам инаку не сум жива..
Минатото лето имав бели, ама не она целосно бели. Имаше некои сини брановидни мотиви т.е. поточно вака изгледаше
и на почетокот беше некако ко светкав и тогаш беше преубав,ама со тек на време почна тоа да паѓа и ништо, а долниот ми беше само бел и имаше ко каиш со такви нацрти како горниот дел и со циркони беше..
Ама и цирконите паднаја така да ништо..:toe:

За оваа година ќе гледам поедноставен,а сепак убав.. и убаво да ми стои
нешо вакви

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148

овој костим многу ми се допадна од самиот момент кога го видов. Ако најдам некој ист ваков ќе си купам, иако ланскиот црно-бел што си го купив не ми се запоставува:pipi:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
А за малку пополнички :icon_lol:

Не,најсериозно...ми требаат такви шо малку ке заскријат.Вакви носев ко бев млада:pos:Кремасти со циркони,сини со украсни крукчиња,а едни шо имав ептен беа шарени...во сите бои:icon_lol:

?

..........

Гостин

Не,најсериозно...ми требаат такви шо малку ке заскријат.Вакви носев ко бев млада:pos:Кремасти со циркони,сини со украсни крукчиња,а едни шо имав ептен беа шарени...во сите бои:icon_lol:
Вака нешто :icon_lol:

--- надополнето ---

Еве ги моите....

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
:icon_lol:
Абе оваа твојава `тетка` носи четири броја помали:icon_lol:
Пу,пу...скраја да е,не сум толку.
Леле,се изнасмеав:icon_lol:

--- надополнето ---

--- надополнето ---

[/COLOR]Еве ги моите....
Уште ти да беше тој на сликата...нели?

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889

Добро де си знаеме дека сите откако ќе исчуваме 2 деца не можеме вакви да носиме. :))))
Со исклучоци на секси мајки :P

Oвие ми се најаки. И на пополни добро би им стоеле.

Едноделни неможе. Ич ги неќам. Јес да има сескуљави, ама како шаховско поле после ќе сме. Тие се за "сунчање" во Охрид. Не за на море :)))

Kajgana Shop

На врв Bottom