Да бе , имаат убиено премиер , имаат организирано атентат над претседателот , а нивната мафија е меѓу најмноќните во свет , секој ден се убиваат и никој не одговара."Косово не е држава бе се криминалци се тие идиоти не се луѓе тие САМО НИЕ СМЕ АНГЕЛИТЕ" дрн дрн дрн вр вр вр ајде сега поздрав мили мои "АНГЕЛИ"
Учи , како татко ти небиди МАГАРЕ ."Косово не е држава бе се криминалци се тие идиоти не се луѓе тие САМО НИЕ СМЕ АНГЕЛИТЕ" дрн дрн дрн вр вр вр ајде сега поздрав мили мои "АНГЕЛИ"
Kaжи им бе на овие смотаниве дека Македонац го прави секој пробљем туј во Македонија и од нив не го можете раат да го спиете навече..."Косово не е држава бе се криминалци се тие идиоти не се луѓе тие САМО НИЕ СМЕ АНГЕЛИТЕ" дрн дрн дрн вр вр вр ајде сега поздрав мили мои "АНГЕЛИ"
Стварно бе и јас се чудам ... во албанија не го прославуваат денот на знамето колку вие во Македонија , искрејно загрижувачки е мора да се преиспитатеЛуди албанези.
Во право си шефе , изразиги своите можности со парола како на пример „Бидете со мене и тргнете во борба против македонците за голема Албанија “Деца немам намера со вас да дискутирам особено не паѓам на ниски провокации од такви луѓе со ограничени можности на изразување..
Не е точно тоа ... во Македонија на 70 % од македонците според мене им е јасно каква е сегашната ситуација , само проблемот е што од тие 70 % најверојатно 50 % се прават наудрени... благодарение на наудрената политика на сегашнава влада(која што не ја обвинувам за ова, поради тоа што американците веќе одамна им ги врзаа рацете со сајли) - во поглед на сегашните заебани случување,... тие 50 % им е сеедно за жал бидејки по се изгледа некако се помириле со фактот дека неможеме да изиграваме Израел (што според мене е скроз неточно) ... останатите 20 % од тие 70% ,се трудат да направат нешто, и се големи оптимисти... ама повторно за жал -бадијала, бидејки секој ги смета нивните мислења за националистички и фундаметалистички .... а едноставно е -луѓето се само загрижени за околу една четврина од територијата која би можеле да ја изгубиме ... и нив ги подржувам за среќа !На 90% од македонците ова не им е јасно !? а тоа што можеш да направиш е многу касно пријателе , решение има за се ама не против големите сили особено со ваква политика
Сега останува ако знаеш нешто повеќе за ситуацијата и она што следи да дополниш а останатото е да очекуваме ... лошо лошо брат
Друже млад си ај олабави уживај не мисли само на албанците ти помина многу време мислејќи на другите мисли на себе и гледај убаво да живееш..Поздрав се најубавоВо право си шефе , изразиги своите можности со парола како на пример „Бидете со мене и тргнете во борба против македонците за голема Албанија “![]()
Абе јас и онака ќе живеам дали со вас или без вас ... само работата е што ги преувеличувате работите , незнам зошто ти и останатите го славите денот на знамето на албанија толку многу , или тоа е резултат на вашето 80% планинско потекло !?Друже млад си ај олабави уживај не мисли само на албанците ти помина многу време мислејќи на другите мисли на себе и гледај убаво да живееш..Поздрав се најубаво
Ти како сакаш живеј твое право.Абе јас и онака ќе живеам дали со вас или без вас ... само работата е што ги преувеличувате работите , незнам зошто ти и останатите го славите денот на знамето на албанија толку многу , или тоа е резултат на вашето 80% планинско потекло !?
Биди конкретен во одговорот , ако слават ќе слават сите и тие во Албанија а не вие во Македонија и тие во Косово , и ако слават ќе слават како што треба без провокации и слични пароли зошто е тоа ?Ти како сакаш живеј твое право.
Ние немаме проблем со идентитет и слично Албанци сме и во Албанија и Косово Македонија Прешева Чамерија Црна Гора тоа ние одамна сме решиле немаме дилеми и не се занимаваме со тоа историјата е зад нас и сега гледаме кон иднината напред.
Ајде ти кажи го твојот избор.Еве јас да ти помогнам.САД,Кина,Германија Франција Британија......кој?Малите држави како Македонија треба да водат надворешна политика на еден многу прост и едноставен начин. Се бира еден моќен заштитник, и се дава газот под кирија кај тој заштитник. Онака како што направиа Хрватите со Германија. Русија е многу лош избор за таков заштитник, тоа е се што сакам да ти кажам...
Мојот избор од таа листа би бил се разбира Германија, но не сум сигурен до кој степен и до кога Германците ќе бидат опседнати со Хеленизмот.Ајде ти кажи го твојот избор.Еве јас да ти помогнам.САД,Кина,Германија Франција Британија......кој?
Или си од тие што кажуваат што не чини, а никако да кажат што чини,
И да не го слават како нас (а го слават) , нема што да се чудиш , тие слават 100 години без никакви пречки , а нас не ни било дозволено да го славиме, па сега послатко ни е.Стварно бе и јас се чудам ... во албанија не го прославуваат денот на знамето колку вие во Македонија , искрејно загрижувачки е мора да се преиспитате![]()