Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Косово не е држава бе се криминалци се тие идиоти не се луѓе тие САМО НИЕ СМЕ АНГЕЛИТЕ" дрн дрн дрн вр вр вр ајде сега поздрав мили мои "АНГЕЛИ"
Учи , како татко ти небиди МАГАРЕ ."Косово не е држава бе се криминалци се тие идиоти не се луѓе тие САМО НИЕ СМЕ АНГЕЛИТЕ" дрн дрн дрн вр вр вр ајде сега поздрав мили мои "АНГЕЛИ"
"Косово не е држава бе се криминалци се тие идиоти не се луѓе тие САМО НИЕ СМЕ АНГЕЛИТЕ" дрн дрн дрн вр вр вр ајде сега поздрав мили мои "АНГЕЛИ"
Стварно бе и јас се чудам ... во албанија не го прославуваат денот на знамето колку вие во Македонија , искрејно загрижувачки е мора да се преиспитатеЛуди албанези.
Во право си шефе , изразиги своите можности со парола како на пример „Бидете со мене и тргнете во борба против македонците за голема Албанија “Деца немам намера со вас да дискутирам особено не паѓам на ниски провокации од такви луѓе со ограничени можности на изразување..
Не е точно тоа ... во Македонија на 70 % од македонците според мене им е јасно каква е сегашната ситуација , само проблемот е што од тие 70 % најверојатно 50 % се прават наудрени... благодарение на наудрената политика на сегашнава влада(која што не ја обвинувам за ова, поради тоа што американците веќе одамна им ги врзаа рацете со сајли) - во поглед на сегашните заебани случување,... тие 50 % им е сеедно за жал бидејки по се изгледа некако се помириле со фактот дека неможеме да изиграваме Израел (што според мене е скроз неточно) ... останатите 20 % од тие 70% ,се трудат да направат нешто, и се големи оптимисти... ама повторно за жал -бадијала, бидејки секој ги смета нивните мислења за националистички и фундаметалистички .... а едноставно е -луѓето се само загрижени за околу една четврина од територијата која би можеле да ја изгубиме ... и нив ги подржувам за среќа !На 90% од македонците ова не им е јасно !? а тоа што можеш да направиш е многу касно пријателе , решение има за се ама не против големите сили особено со ваква политика
Сега останува ако знаеш нешто повеќе за ситуацијата и она што следи да дополниш а останатото е да очекуваме ... лошо лошо брат
Друже млад си ај олабави уживај не мисли само на албанците ти помина многу време мислејќи на другите мисли на себе и гледај убаво да живееш..Поздрав се најубавоВо право си шефе , изразиги своите можности со парола како на пример „Бидете со мене и тргнете во борба против македонците за голема Албанија “![]()
Абе јас и онака ќе живеам дали со вас или без вас ... само работата е што ги преувеличувате работите , незнам зошто ти и останатите го славите денот на знамето на албанија толку многу , или тоа е резултат на вашето 80% планинско потекло !?Друже млад си ај олабави уживај не мисли само на албанците ти помина многу време мислејќи на другите мисли на себе и гледај убаво да живееш..Поздрав се најубаво
Ти како сакаш живеј твое право.Абе јас и онака ќе живеам дали со вас или без вас ... само работата е што ги преувеличувате работите , незнам зошто ти и останатите го славите денот на знамето на албанија толку многу , или тоа е резултат на вашето 80% планинско потекло !?
Биди конкретен во одговорот , ако слават ќе слават сите и тие во Албанија а не вие во Македонија и тие во Косово , и ако слават ќе слават како што треба без провокации и слични пароли зошто е тоа ?Ти како сакаш живеј твое право.
Ние немаме проблем со идентитет и слично Албанци сме и во Албанија и Косово Македонија Прешева Чамерија Црна Гора тоа ние одамна сме решиле немаме дилеми и не се занимаваме со тоа историјата е зад нас и сега гледаме кон иднината напред.
Ајде ти кажи го твојот избор.Еве јас да ти помогнам.САД,Кина,Германија Франција Британија......кој?Малите држави како Македонија треба да водат надворешна политика на еден многу прост и едноставен начин. Се бира еден моќен заштитник, и се дава газот под кирија кај тој заштитник. Онака како што направиа Хрватите со Германија. Русија е многу лош избор за таков заштитник, тоа е се што сакам да ти кажам...
Ајде ти кажи го твојот избор.Еве јас да ти помогнам.САД,Кина,Германија Франција Британија......кој?
Или си од тие што кажуваат што не чини, а никако да кажат што чини,
Стварно бе и јас се чудам ... во албанија не го прославуваат денот на знамето колку вие во Македонија , искрејно загрижувачки е мора да се преиспитате![]()