Со ред. Од кога се појави Колишевски до Фрчко. Тоа се да се искини од корен. Прва задача. Кога тоа ќе се реши одиме на план Б. Од Фрчко до Заев... [DOUBLEPOST=1465346661][/DOUBLEPOST]Ај добро нека ги апсат корумпираните професори, но што е со владата кој неа ќе ја уапси најкорумпираната институција у државата.
Со ред. Од кога се појави Колишевски до Фрчко. Тоа се да се искини од корен. Прва задача. Кога тоа ќе се реши одиме на план Б. Од Фрчко до Заев... Сега можеби некои за по 500 евра ќе почнат да ги продаваат нивните искуства, жртвите на овие гомна професорски. Кој ќе плати повеќе, сигурно прво ќе им ги продаваат на новинарите наши неспособни. Ќе ги има и овде на форумов се разбира, за беспариАј добро нека ги апсат корумпираните професори, но што е со владата кој неа ќе ја уапси најкорумпираната институција у државата.
А јас да ти мислев дека МВР и ВМРО не биле едно исто.Случајов полициски Еразмус е бомба. Такви бомби во ракав има ВМРО. (Доста беше!) Сега со ред сите
Од кога е во функција ЕКТС системот не е можно такво нешто.Јас знам дека девојка на другар го положи предметот кај Шуклев како последен испит пред дипломирање, појма немам што предмет беше ама ете утре може да прашам па ќе ти кажам точно.
Во секој случај МВР сигурно има силни докази за случајов, веројатно и снимки добиени со истражни мерки така да џабе ги браните професорите кои ја злоупотребуваат својата положба
!stopСлучајов полициски Еразмус е бомба. Такви бомби во ракав има ВМРО. (Доста беше!) Сега со ред сите
!stop
.stop
.quit
/msg глагол quit
kill -9 глагол.pid
Asdsasdsssaadssd
Чавков е полицаец - и во таков никој па и судот нема доверба. И тука е твојата грешка, што му веруваш на еден полицаецЧавков прееска на прес изјави дека дел од студентите воопшто и не полагале на испитот, дури и пријави немале пуштено некои а сепак на крај добивале оценки така да теоријата дека некој мангуп во бифето ќе прави такви работи не држи вода.
.
Така е друже. Секој шо си направил беља нека си одговара, ако имаат докази дека е така.Мене па смешни ми се овие што ги бранат, а им се гади од и им се смеат на овие тупациве што при очигледен криминал ги бранат овие од ДПМНЕ. Не барале/примале поткуп професорите, немало поминување испит во замена за сексуални услуги...Да. Сигурно. Секој од нас знае барем една личност од Економски која или дала нешто за да положи испит или и било побарано да даде нешто. Да не се правиме сега со сила на три и пол, кога јасно знаеме како стојат работите.
Вие што ги браните овие стари расипани волци од Економски не сте ништо поарни од оние што ги бранат криминалците од ДПМНЕ. И едните и другите таман се печени за да скапат в затвор.
Не можеа ни на Електро да упикаат нивни, затоа си направија и свој факултет (ФИНКИ) каде што за деканот чувме се што треба во бомбите.Така е друже. Секој шо си направил беља нека си одговара, ако имаат докази дека е така.
Муабетот е сосема друг околу професорите. Ги обвинуваат за нешто шо се дешавало пред години години уназад, а се на власт 10 години. Нив ги боли тоа шо не можеа нивни да си инфилтрираат на факултет како што им направија на правен.
Кога сакаа да ја стават таа поранешната директорка од фондот за здраство за асистентка, не им успеа. И прифатија и нејзе приговор и направија да биди јавно гласањето и пак не ја примнаa.
Плус тоа што имаат јавна критика кон власта еден Таки Фити, академик со знаење колку јас и ти во 100 години што нема да собериме, а го прават аниномус во научните кругови, веќе се е јасно.
Ако беше оваа таква акција, што не се прошири и на другите факултети и универзитети или таму ружи цветаат?
Не ги правиме светци, не се секирај, ама не се светци ни студентите, а особено студентките. Дојди прошетај еден ден на економски ќе видиш какви шетаат и ќе ти стане понатаму јасно целата ситуација.
п.с. ако ништо друго, јас зборувам од мое лично искуство, а ти од некој што ти кажал дека е така
Па тоа и јас велам. Дека ДПМНЕ и СДСМ си се препукуваат и преку овој случај е повеќе од јасно, но исто така повеќе од јасно е и дека обвинетиве барале и земале поткуп и сексуални услуги. Јасно ко ден. И пак се најде некој ,,паметен" да рече дека црното е бело и дека ова не е точно. Јас зборувам за лицемерството. Секој ден кажуваат како не можат да им се изначудат на тие што ги бранат криминалците при очигледен криминал, а за овој случај тие го прават баш истото. Баш тоа што кај другите го презираат. Првокласно лицемерство.Така е друже. Секој шо си направил беља нека си одговара, ако имаат докази дека е така.
Муабетот е сосема друг околу професорите. Ги обвинуваат за нешто шо се дешавало пред години години уназад, а се на власт 10 години. Нив ги боли тоа шо не можеа нивни да си инфилтрираат на факултет како што им направија на правен.
Кога сакаа да ја стават таа поранешната директорка од фондот за здраство за асистентка, не им успеа. И прифатија и нејзе приговор и направија да биди јавно гласањето и пак не ја примнаa.
Плус тоа што имаат јавна критика кон власта еден Таки Фити, академик со знаење колку јас и ти во 100 години што нема да собериме, а го прават аниномус во научните кругови, веќе се е јасно.
Ако беше оваа таква акција, што не се прошири и на другите факултети и универзитети или таму ружи цветаат?
Не ги правиме светци, не се секирај, ама не се светци ни студентите, а особено студентките. Дојди прошетај еден ден на економски ќе видиш какви шетаат и ќе ти стане понатаму јасно целата ситуација.
И ти стварно мислиш дека постои човек што пари од мито ги чува на место каде што фактички и го зел?Па тоа и јас велам. Дека ДПМНЕ и СДСМ си се препукуваат и преку овој случај е повеќе од јасно, но исто така повеќе од јасно е и дека обвинетиве барале и земале поткуп и сексуални услуги. Јасно ко ден. И пак се најде некој ,,паметен" да рече дека црното е бело и дека ова не е точно. Јас зборувам за лицемерството. Секој ден кажуваат како не можат да им се изначудат на тие што ги бранат криминалците при очигледен криминал, а за овој случај тие го прават баш истото. Баш тоа што кај другите го презираат. Првокласно лицемерство.
Знам дека и студентите не се светци, ама ако е чесен професорот и пари во фаца да му фрлаат и со голи цицки да му шетаат, ќе ги исфрли од кабинет ко најдолно ѓубре да се. А има чесни професори. Во изумирање се, ама ги има.
Им го имале пикот и одвај чекале да ги фатат. Точно, се согласувам.И ти стварно мислиш дека постои човек што пари од мито ги чува на место каде што фактички и го зел?
Дај не ме јеби.
Нашле 1000 евра, а во станот кај другиот нашле Iphone 6.
Одамна им го имаа пикот, а неможеа никако да ги фатат живи и затоа ова го направија.
Па ги апсат со фантомки и автоматски пушки ко терористичка организација да разбиваат, а не униврзитеска фела.