Коронавирус (COVID-19)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Од 600 тестови 100 и кусурот позитивни, абе да не тестираат сите ако не испадниме 70 % позитивни или претходно прележани глата да ми ја сечите :icon_mrgr:
Не се случаите од тестираните во последните 24 часа.

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
'

Визеулно да видите за што станува збор и веројатно е 100% поефикасно од вентилатор.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.807
Поени од реакции
8.608
Прво да те корегирам, Максим не е сељак, да не те буни тој.
Не се мучи да му објаснуеш!
За њега е сељак пошто е од Куманово, не ради поступци! Немој да мислиш дека корона е најстрашна болест, маќедонска глупоќа е трипути појака :sramezliv:
Автоматски споено мислење:

Kako sakate recete, ama potezive sto gi vlece vladava se katastrofa, polosi nego sto covek mozese da ocekuva.
ЈБГ, истеравме еден циклус, требаше да седнат и да проанализираат што понатаму, ова сега е како мали Ѓокица замислува држава! Од типот ќе ги сечам, што ги ****

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
еве ги Германциве денес на дело... министерот за здравство на Германија, премиерот од Хесен, министерот за здравство од Хесен и други министри и раководители, сите испикани во еден лифт идат на пресконференција да им зборат на луѓето колку е важно одржување социјална дистанца и ред други мерки... барем маски имаат ако не друго :)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Јас мислам дека најголема грешка на владата е што не изнајде начин да им стави култура на граѓаните и што не ги исполни на сите желбите. Кај е навикнат македонскиот народ секој ден грав да јаде.

Член од
7 септември 2016
Мислења
294
Поени од реакции
452
Kako sakate recete, ama potezive sto gi vlece vladava se katastrofa, polosi nego sto covek mozese da ocekuva.
разбирам за викенд шо сме 24 ама преку недела со дебилскиот полициски од 16ч одмогнаа, имам пријатели работат од дома до 15,16 некои и до 17ч, кога тие да испаднат да завршат свои обавези?

Испаднав низ град огромни гужви, немаше маркет кај шо немаше по 20 души надвор еден до друг да чекаат ред, и не еден зад друг него у полу круг стуткани , до душа и толку место имаат. Утре уште повеќе ќе има.

Некои држави нарочно маркетите им се со зголемено работно време да се избегнат гужви кај нас обратно

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.904
Поени од реакции
36.967
Прво да те корегирам, Максим не е сељак, да не те буни тој.
Човек пред месец д'на изјави да се затвори Куманово али партиски неспоразуми и покажување на моќ не дозволисва и затој е овој сг све.. и нон стоп ново заболени.
Чаша се прели кд у 5 до 12 најависва полициски час за викенд .. тг немаше човек кој не беше у маркет, демек за 2 дна ке се умрело за едење... лоша ни е свест на нас. Тг е имало и заболени и незаболени.. и кој знае. Никој нејќе да се зарази да ама овј вирус може нели да га имамо без да имамо симптоми.. ебеш му матер..
Штом го тестирале за Корона значи имало причина зошто се тестира. И второ, чека резултати од тестот а не им кажува за тоа на премиер и министер за здравство кои доаѓаат на средба со него. Прилично неодговорно однесување е тоа.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.139
Поени од реакции
2.325
Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Zalnite nemozele da setat.... pa setajte ispozarate se megju sebe, i posle kukajte kako ne ni ja bivalo drzavata.
Nema da preripnete ako nekoja nedela ste doma, ama dobro za se mora kontra da se odi. Togas sto da se kaze. So srekja!!!!!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Zalnite nemozele da setat.... pa setajte ispozarate se megju sebe, i posle kukajte kako ne ni ja bivalo drzavata.
Nema da preripnete ako nekoja nedela ste doma, ama dobro za se mora kontra da se odi. Togas sto da se kaze. So srekja!!!!!
А ја бива државата? За некоја недела ќе исчезни вирусот?

Kajgana Shop

На врв Bottom