Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.203
За да влезеш некаде каде што не е дозволен влез без било каква маска,каква што носат 99.9% од населениетоЗа што служат тогаш тие маски?
За да влезеш некаде каде што не е дозволен влез без било каква маска,каква што носат 99.9% од населениетоЗа што служат тогаш тие маски?
Јас си направив од брисач и кујнски ластичиња.За да влезеш некаде каде што не е дозволен влез без било каква маска,какви што носат 99.9% од населението
Ни дупла таква не штити? Што ѓубре е тоа?За да влезеш некаде каде што не е дозволен влез без било каква маска,каква што носат 99.9% од населението
Не се исплати за 105 денари сам да правиш,уствари се исплати пошто и онака нема вече што да прави човек затворенЈас си направив од брисач и кујнски ластичиња.
Моја прогноза:Која ви е прогнозата за овде?
Јас мислам 10 000 регистрирани со 500-1000 жртви.
Тенко платно со сошиен ластик,2 комада се не треба у дупло зашто сеисто и да ја ставиш и у тројноНи дупла таква не штити? Што ѓубре е тоа?
..И Филипче нели рече дека ситуацијава ќе трае до крајот на ваа година.Моја прогноза:
Најрано ќе заврши во почеток на мај, најдоцна до средина или крај на септември.
Тој дел не сум го чула..И Филипче нели рече дека ситуацијава ќе трае до крајот на ваа година.
Проблемот е во тоа што јас повремено имам отежнаато дишење и болки во градите. Не од сега, од поодамна. Од други здравствени причини.
Баш ме интересира дали ќе има многу за накај болницаОнде кај канал 5 циганине,таму ке букне 100% Од кога рекоа да не се групира народ како за инат се собираат у групи по 20тина на 3-4 места.Што ги собра баш сега на куп све да им ебам.Кој ке помине од таму сам ке се увери.Све се у чопори собрани
Автоматски споено мислење:
Абе каде живеете вие бре луѓе? Нели гледате слушате дека никакви нема,а не па баш такви или слични
+1 еве трета година а пушев 14Јас при јака настинка ги оставив, секако 10 дена непушев бидејќи неможев и продолжив.
Пикот не можеш да знаеш дали бил вчера, се додека нема драстично намалување на случаите во период од повеќе денови, а воедно бројот на тестирани бил ист секој ден.пикот беше вчера
Кина месец дена не знаеше дека се шири смртоносен вирус .... и кога веќе дознаа беше касно, беше раширен помеѓу нивните граѓани. После 3 месеци више и скоро да немаат регистрирани случаеви.Погледни ги графиците за Кина