- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.147
- Поени од реакции
- 16.082
Јас ко што си бев ocd и пред ова, си го чистев телефонот и тастатурата секој ден, ова реално не ми смени нешто многу, само што фала богу почнаа за нормална да ме сметаат. И јас мајка ми ја сметав ко дете за ненормална кога ми викаше не си го фаќај лицето надвор кога си, па сега ете и таа навика ми се најде.
Се е џабе ние што правиме низ дома, буквално е џабе, кога они некни ги пуштаа тие од граница да си шеткаат со потпишана изјава, демек.
Што се тиче маркетите, драги луѓе со двометрашки фрижидер по дома и замрзнувач во подрум, не сите ги иаме истите привилегии за да складираме храна и за жал, мораме да одиме на 3 дена по еднаш во маркет. Извинете на сметња.
Се е џабе ние што правиме низ дома, буквално е џабе, кога они некни ги пуштаа тие од граница да си шеткаат со потпишана изјава, демек.
Што се тиче маркетите, драги луѓе со двометрашки фрижидер по дома и замрзнувач во подрум, не сите ги иаме истите привилегии за да складираме храна и за жал, мораме да одиме на 3 дена по еднаш во маркет. Извинете на сметња.