Коронавирус (COVID-19)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Јас еве чекам Филипче да почне да плаче и да се тресе на прес, да викнат неколку свештени лица за да фрлат света вода и да почнеме сите да се молиме на дедо боже. Да се осети паниката фино онака.
Сериозни ли сте?

Земете да си ги пријавувате тоа колегите што знаете дека шетале, ако не знаат кажете им дека треба да се самоизолираат, не е време за финоќа, така побрзо ќе бидете од корист во ситуацијава.

Член од
26 декември 2019
Мислења
85
Поени од реакции
279
Јас еве чекам Филипче да почне да плаче и да се тресе на прес, да викнат неколку свештени лица за да фрлат света вода и да почнеме сите да се молиме на дедо боже. Да се осети паниката фино онака.
Сериозни ли сте?

Земете да си ги пријавувате тоа колегите што знаете дека шетале, ако не знаат кажете им дека треба да се самоизолираат, не е време за финоќа, така побрзо ќе бидете од корист во ситуацијава.
Каде?

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
sega ja slusav pres konferencijata dadoa i broj samo so segasna beleska ili od 2020 eden od roditelite e oslobodeno platen na 14 dena koj ne pocituva ke se snosi so clen 205 i 206 od krivicniot zakonik paricna kazna ili edna godina zatvor koj e po google moze da gi izvadi vo post clenovite 205 i 206 nema milost

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Има броеви за секој град. Тоа ако гледате некој да е болен, а си оди на работа. Овие што ги знаете дека биле надвор во критични земји, доволно е да се изолираат ако немаат симптоми.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Ви благодарам на добредојдето ценети мажи.
Тука сум, во секое време, за дебата, муабет, совет.
Темпераментна сум и жива општо, а кога се хормони во прашање, е тек тогаш....
Да не бидеме OFF topic, имајте убав ден. До следно гледање :) .
Нека помине фркава ќе побарам совет за хормони :sneaky:

LepiDzoni

Profesionalen ulichen cigan
Член од
25 јули 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
3.567
Kade mozam da se proveram vo Skopje?

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
luge zosto sega pravime turli tava ? i filipce e covek od krv i meso moze politicka marioneta ali daj da si pomogneme eden na drug koga zenata e prodavacka vo mini market ili butik a mazot vo drzavni jasli bi dodal dokolku zenata poradi zastita i samoizolacija privatnakot ne ja isplati ili i dade otkaz na dozivotna robija ,pa ne znam kaj ne sum bil na kakvi emigrantski branovi suga,kolera raneti pa nemojte daj usoglasenos

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.296
Поени од реакции
7.655
Meѓу ретките добри работи од хаосов е што пробувајќи секакви глупости ќе имаме малце природна селекција и ќе поднамалиме од вакви ретарди што ќе испијат сешто.
Хаосов повеќе како да ги поднамалува совесните кои редовно земале од магичните коктели препорачани од официјални медицински лица :toe:.

Знаеш што значи година дена да си во американска болница? Една млада наша докторка што ја знам беше во Тексас 3 месеца и рече дека научила повеќе за тие 3 месеци отколку за вкупно 8 години тука, па сега види.
Е сега, ем имаме ненаучени и партиски лица на позиции кои се доста специфични, ем треба нивните совети безрезервно да ги практикуваме. Ме интересира како овие лица ги нарекуваш, што ги следат советите од овие "недоучените" ...

Зашто сметаш дека е "сешто" кога на упатството пишува: дезинфекција на кожа и слузница...:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Хаосов повеќе како да ги поднамалува совесните кои редовно земале од магичните коктели препорачани од официјални медицински лица :toe:.

Е сега, ем имаме ненаучени и партиски лица на позиции кои се доста специфични, ем треба нивните совети безрезервно да ги практикуваме. Ме интересира како овие лица ги нарекуваш, што ги следат советите од овие "недоучените" ...

Зашто сметаш дека е "сешто" кога на упатството пишува: дезинфекција на кожа и слузница...:toe:
Веројатно секоја индивидуа треба да е доволно писмена од основно и средно што учела по биологија и да има доволно IQ да сконта дека ако пишува за дезинфекција на кожа и слузница е за дезинфекција на кожа и слузница а не е за пикање во очи и голтање/растворање во вода и пиење. Ако треба доктор да ти каже дека она горе не се пие или се пие...

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Meѓу ретките добри работи од хаосов е што пробувајќи секакви глупости ќе имаме малце природна селекција и ќе поднамалиме од вакви ретарди што ќе испијат сешто.
Па цобро од витамини нема зијан, јас секоја зима правам гргара со бетадин ради нежно грло.

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727

izvini ama jas sum na sekoj dve godini vakciniran od difterija ,tifus i tetanus plus sekoja godina od grip osim ovaaa godina od grip znaes li kolku se jaki tie vakcini treva da pases nisto ne ti e b.t.w zosto ova godina vo mkd preku nok se udrija vakcinite za sezonski grip a okolu maskite j.n.a vojnicka maska so filter za ispiranje stiti testirano vrz sebe oseteno ,hemisko,atomsko i biolosko oruzje a ne korona

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Па цобро од витамини нема зијан, јас секоја зима правам гргара со бетадин ради нежно грло.
Не, не за витамини, за вакви некои чудни раствори :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.040
Поени од реакции
83.476
a okolu maskite j.n.a vojnicka maska so filter za ispiranje stiti testirano vrz sebe oseteno ,hemisko,atomsko i biolosko oruzje a ne korona
и таа маска, огромен дел од оние кои ја ставаат, ја ставаат неправилно и затоа џабе ја ставаат у ствари. Не е баш лесно да се стави како што треба.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
luge zosto sega pravime turli tava ? i filipce e covek od krv i meso moze politicka marioneta ali daj da si pomogneme eden na drug koga zenata e prodavacka vo mini market ili butik a mazot vo drzavni jasli bi dodal dokolku zenata poradi zastita i samoizolacija privatnakot ne ja isplati ili i dade otkaz na dozivotna robija ,pa ne znam kaj ne sum bil na kakvi emigrantski branovi suga,kolera raneti pa nemojte daj usoglasenos
Нека ги гонат како вештерки приватнициве во 14 век? И така еден приватник има 10 административни легачи на грб и по двајца пензионери па малце им е јас мислам реба по робија да идат.
Дечко има луѓе што прават профити точно но има грото фирми што клуч ќе стават, така да ни вработениот ќе се види ни бизнисот ќе се види а ни државата ќе има пари за лек или нов кревет.
Автоматски споено мислење:

Администрација можат 100 к да пуштат дома и така ништо не работат.

Kajgana Shop

На врв Bottom