Добро дали е воопшто нормално после брис земање мирисо да е опаднат? Буквално во носов не ми е пријатно откатко ми ги закачија то чепкалките дури и крв имав отпосле, дур секнев носо да речам.
Имав мала настинка во саботата (да речам преладен) со внатрешна температура, сосем малце грлото црвено со мала кашлица и секрети од носо. После другата ден имав болки во нозете сè до половината. Температурата ми помина во саботата а болките исто така во неделата ми поминаа. Температурата ми е цело време 36.4, ѝ кажав на матичната во понеделникот шо ми се случи, ми вели тие се симптомите на ковид да почекаме да видиме како че ми биди ситуацијата за да видиме да напрајме крвна слика, ама по инсистирање на сестрата, ми закажа за тестирање ковид за денеска во 8 сабајле. Појдов и откако ми зедоја брис (солзи ми течеа од болката), букавлно не ми е ич пријатно на носов, имам вкус, температурата ми е 36.4, грлото ми помина, само шо сè уште имам тро секрети, сосем малце, малце можи да ми се подзатни носо, ама ништо посериозно, а можам само да мириснам ако ептен го доближам нештото до нос, или пак има јак мирис како алкохол. Ако некој знај, нека објасни ве молам.