- Член од
- 21 септември 2011
- Мислења
- 711
- Поени од реакции
- 2.166
Шпанија ја заборајПокрај брачедите у Аустралија,роднините у Шведска и другарка у Германија, имаш и близок во Малта? Завидливо,мора да признаам
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Шпанија ја заборајПокрај брачедите у Аустралија,роднините у Шведска и другарка у Германија, имаш и близок во Малта? Завидливо,мора да признаам
Ако сакаш можам стројник да ти бидамПокрај брачедите у Аустралија,роднините у Шведска и другарка у Германија, имаш и близок во Малта? Завидливо,мора да признаам
неќеАко сакаш можам стројник да ти бидам
Женет сум,али се спремаме за џенем да ја опраиме со сопругата,ако некој од нив посредува за работа пиши у ППАко сакаш можам стројник да ти бидам
Не познавам свингери хе хе хеЖенет сум,али се спремаме за џенем да ја опраиме со сопругата,ако некој од нив посредува за работа пиши у ПП
Штета големаНе познавам свингери хе хе хе
АмаАма само што не пристигнале. Ќе пристигнат до крајот на месецот.
Не бе пријател......во сабота вечер (пред полицискиот час) тргам за Белград......не треба ПЦР за нас.ама требало владата на РС да одобри ? денес мислам ?
Како си ги набројал,све мој до мојега.Само Унгарија отстапкаНе бе пријател......во сабота вечер (пред полицискиот час) тргам за Белград......не треба ПЦР за нас.
Не е потребен ПЦР......за Албанија, БиХ, Бугарија, Македонија, Црна Гора и Унгарија.......за сите други држави......треба негативен ПЦР за влез во Србија.
Ќе му биде после нешто нејасно......вака нека биде целосно информиранКако си ги набројал,све мој до мојега
Ако,убаво да се види веселото друштвоЌе му биде после нешто нејасно......вака нека биде целосно информиран
Ако си во 20-ти чуму ти вакцина. Јас не би се вакцинирал да сум на твое место.Иам шанса со астра зенека да се вакцинирам. Сеа малце шубе ми е, многу негативни вести имаше периодов![]()