Корисни совети за орал-почетници

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Се потиш = губиш вода од организмот = ожеднуваш. Мене понекогаш дури и ми се пријадувало, ако партијата била дугачка.

Член од
6 јули 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Пошо негде од сите овие коментари прочитав за важноста на хигиената и миењето заби. Наравно хигиената е битна, а дел од тоа и миењето заби.

Ама од здравствени причини не практикувајте миење на забите најмалку пола саат пред да имате орален секс. При четкањето на забите настануваат мали ранички па може да настане до пренесување на некоја полово пренослива инфекција.

Така да врти сучи пак за нешо ти треба план....

Член од
10 јули 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Што уште ви треба додека ве задоволуваат орално...цигара, Шток, sexy поглед...!

Ми треба цигара, Шток и поглед на Los Angeles, навечер...! Тоа би било доживување!

Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
poza za oralka vertikalno kolena nejzina na ramo kaj tebe taa raboti na tvoj instrument a ti na nejzin ;) poza G :D ova da se odviva ispraeni

Член од
24 јули 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
ohohoho sea ke i kazam na sestra mi kaj ga procita zasto ona saka da mu go pusi :drk:na deckoto a noi dvoica ucat zaedno:back::bip:

samo da znaete decko mi ima carska soba ima"spravi" za posi za pusenje drkanje seks itn:pusk::drk:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
sexi girl напиша:
samo da znaete decko mi ima carska soba ima"spravi" za posi za pusenje drkanje seks itn:pusk::drk:

Kaкви се тие справи ај појасни жити господ за пушење и за дркање ?????

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Zaboravatemn bitna stvar!!!

zaboravate kolku e bitna i lokacijata! ne seedno da se desava samo vo zatvorena prostorija kade sto nikoj nemoze da ve prekine i kaj sto ke si furate bez problem! pojako e na javno mesto( na pr. WC , park) negde kaj sto ima "opasnost" togas adrenalin puka do max :helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
sexi girl напиша:
Kaкви се тие справи ај појасни жити господ за пушење и за дркање ?????
хахах...стварно дај кажи шо справи ќе беа тоа...:vozbud:
zaboravate kolku e bitna i lokacijata! ne seedno da se desava samo vo zatvorena prostorija kade sto nikoj nemoze da ve prekine i kaj sto ke si furate bez problem! pojako e na javno mesto( na pr. WC , park) negde kaj sto ima "opasnost" togas adrenalin puka do max :helou:
ти па првото мислење одма на Корисни совети за орал-почетници се фати...брао брао:helou:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Pa verojatno spravi od tipot: prava klupa,kosa klupa i na kraj na bendz presa....dishk :D:D:D

Au da,za temata: ORAL - nema pojako i pozadovoluvachko neshto vo sexot.Pa da ti se pogodi partnerot/partnerkata da ja/go biduva i da raboti so keif...mf mf mf.Za 5 minuti(nepolni) rabotata e zavrshena....svrshena de :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Пошо негде од сите овие коментари прочитав за важноста на хигиената и миењето заби. Наравно хигиената е битна, а дел од тоа и миењето заби.

Ама од здравствени причини не практикувајте миење на забите најмалку пола саат пред да имате орален секс. При четкањето на забите настануваат мали ранички па може да настане до пренесување на некоја полово пренослива инфекција.

Така да врти сучи пак за нешо ти треба план....
Toчно, ова за хигиената, еве ви пример:

Оди батка на забар и едно време забарот го прашва
“Дечко да не имаше орален секс пред да дојдиш?“

“Оти“ прашва дечкото “да не имам влакно меѓу забите“

“Не бе имаш лајнувче на брадата“

Kajgana Shop

На врв Bottom