lele lele niso ne me pali poise od oralka...![]()
sexi girl напиша:samo da znaete decko mi ima carska soba ima"spravi" za posi za pusenje drkanje seks itn:pusk:![]()
sexi girl напиша:samo da znaete decko mi ima carska soba ima"spravi" za posi za pusenje drkanje seks itn:pusk:![]()
хахах...стварно дај кажи шо справи ќе беа тоа...Kaкви се тие справи ај појасни жити господ за пушење и за дркање ?????
ти па првото мислење одма на Корисни совети за орал-почетници се фати...брао брао:helou:zaboravate kolku e bitna i lokacijata! ne seedno da se desava samo vo zatvorena prostorija kade sto nikoj nemoze da ve prekine i kaj sto ke si furate bez problem! pojako e na javno mesto( na pr. WC , park) negde kaj sto ima "opasnost" togas adrenalin puka do max :helou:
Toчно, ова за хигиената, еве ви пример:Пошо негде од сите овие коментари прочитав за важноста на хигиената и миењето заби. Наравно хигиената е битна, а дел од тоа и миењето заби.
Ама од здравствени причини не практикувајте миење на забите најмалку пола саат пред да имате орален секс. При четкањето на забите настануваат мали ранички па може да настане до пренесување на некоја полово пренослива инфекција.
Така да врти сучи пак за нешо ти треба план....
хахах...стварно дај кажи шо справи ќе беа тоа...
ти па првото мислење одма на Корисни совети за орал-почетници се фати...брао брао:helou:
Што значи реченицава за оралниот секс?Abe kakvi spravi od svoeracno nema podobro!!!