можи детето е савиливо па може да си го дофати... орално...Abe kakvi spravi od svoeracno nema podobro!!!
изгледа мало ти е тулето. и јас сум повисок од девојка ми глава и кусур, па 69че е топ поза и остварлива(не дека сум црнец).искрено да ви кажам за 69 не успеа баш кај мене а сум пробал мн пати, еве зошто
1јас сум висок обично 1 глава повисок од скоро сите досега шо сум ги имал
2незнам дали да уживам во нејзинава работа или да се посветам на мојава работа (кон нејзе)
3класичниот орален дава максимално уживање и за тој што работи и за тој што го работат и едноставно коа се работите прво едниот после другиот е стварно долга сеанса и пружа задоволство подолг период, некогаш со саати
како и да е секој за себе, ова е моето мислење
Р.Ѕ. никогаш нема да се уморите ако двајцата се поставите како што ви одговара
(моја омилена поза - јас на столче она седната на подот и обратно)
За болдираното, се добива двојно задоволство те работат и работиш, а замисли само да работиш или само да те работат. Вака имаш две у едноискрено да ви кажам за 69 не успеа баш кај мене а сум пробал мн пати, еве зошто
2незнам дали да уживам во нејзинава работа или да се посветам на мојава работа (кон нејзе)
3класичниот орален дава максимално уживање и за тој што работи и за тој што го работат и едноставно коа се работите прво едниот после другиот е стварно долга сеанса и пружа задоволство подолг период, некогаш со саати
изгледа мало ти е тулето. и јас сум повисок од девојка ми глава и кусур, па 69че е топ поза и остварлива(не дека сум црнец).
решение за тебе-бркни некоја повисочка. =))
Visinata nema vrska so pozata mislam deka se ti e do mozokot ,a toa sto vekis ne znaes na sto da se fokusiras opusti se i uzivanjeto ke ti bide dobredojdeno....искрено да ви кажам за 69 не успеа баш кај мене а сум пробал мн пати, еве зошто
абе, ок е тоа, нека си фураат како им е најубаво и најзгодно... само сакам да му помогнам да го добие најдоброто од 69, бидејќи гледам немал асална 69ка у животот и е разочаран од позата =)).. нека стави перниче под глава пример, па можда ќе биде покомотно =)Абе зашо нека го удоволува на колена или било како, чим не им годи 69
и така сака да се фокусира човекот...
Да ама драг мој кегуре он неможел да се сконцетрира во исто време да ја лиже и да ужива од тоа што таа му го зима усно, а тоа е баш благопријатно шо сакаш да му помогнеш и посоветуваш..:smir:абе, ок е тоа, нека си фураат како им е најубаво и најзгодно... само сакам да му помогнам да го добие најдоброто од 69, бидејќи гледам немал асална 69ка у животот и е разочаран од позата =)).. нека стави перниче под глава пример, па можда ќе биде покомотно =)
Ma ne mu e do pozata do mozokot mu e...Да ама драг мој кегуре он неможел да се сконцетрира во исто време да ја лиже и да ужива од тоа што таа му го зима усно, а тоа е баш благопријатно шо сакаш да му помогнеш и посоветуваш..:smir:
Пробај па кажи ни како си поминалчоек у ред е ке го искривиш вратот ке се поднаместиш, ама така не си опуштен, туку напрегнат си и одвлечено ти е вниманието. Сум пробал и така ама неможам фазла од 5 -10 минути, се здрвувам скроз, а зборувам за целпчасовни сеанси
единствено за перничето не ми текнало до сега мора да пробам
фала на советот
Lugje,ne ste go svatile chovekot kako shto treba,ako ne ti se digne za oralen seks togash upotrebi gi prstite na rakata,zavisi od toa kolku mozhe da progolta pa prema toa go bira i prstot,najdolgiot ili najmaliot :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Abe kakvi spravi od svoeracno nema podobro!!!