Корисни совети за орал-почетници

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
изгледа измислил нова досциплина - орален секс со рака?!

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Само пракса му е мајката... најбитно од се е да се слуша партнерот и да се прави онака како тоа на него/неа и одговара. Кога се има отвореност и муабет во сексот се е многу полесно... мнпгу многу полесно... и поубаво... а сеа доста зборите и мрш кај девојките или децковците и фаќај те се за работааааааааааааааа:pusk:

Член од
4 септември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
toa so vrelata voda e interesno samo ako ne pocne da ti izleguva niz nos od pritisokot dodeka ti vleguva penisot vo usta
toa def. ke bide brukanje

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Abe kakvi spravi od svoeracno nema podobro!!!
можи детето е савиливо па може да си го дофати... орално...

Ако е така , треба уште само да научи зелник да меси и жена не му треба!

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
искрено да ви кажам за 69 не успеа баш кај мене а сум пробал мн пати, еве зошто
1јас сум висок обично 1 глава повисок од скоро сите досега шо сум ги имал
2незнам дали да уживам во нејзинава работа или да се посветам на мојава работа (кон нејзе)
3класичниот орален дава максимално уживање и за тој што работи и за тој што го работат и едноставно коа се работите прво едниот после другиот е стварно долга сеанса и пружа задоволство подолг период, некогаш со саати
како и да е секој за себе, ова е моето мислење
Р.Ѕ. никогаш нема да се уморите ако двајцата се поставите како што ви одговара
(моја омилена поза - јас на столче она седната на подот и обратно)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201

2незнам дали да уживам во нејзинава работа или да се посветам на мојава работа (кон нејзе)
3класичниот орален дава максимално уживање и за тој што работи и за тој што го работат и едноставно коа се работите прво едниот после другиот е стварно долга сеанса и пружа задоволство подолг период, некогаш со саати
изгледа мало ти е тулето. и јас сум повисок од девојка ми глава и кусур, па 69че е топ поза и остварлива(не дека сум црнец).
решение за тебе-бркни некоја повисочка. =))

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
За болдираното, се добива двојно задоволство те работат и работиш, а замисли само да работиш или само да те работат. Вака имаш две у едно:)

69 успева на секој начин, вака или така ќе успее, пробај искриви малце вратот, закриви се малце и ќе биде се во ред

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
изгледа мало ти е тулето. и јас сум повисок од девојка ми глава и кусур, па 69че е топ поза и остварлива(не дека сум црнец).
решение за тебе-бркни некоја повисочка. =))

Абе зашо нека го удоволува на колена или било како, чим не им годи 69
и така сака да се фокусира човекот...

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Visinata nema vrska so pozata mislam deka se ti e do mozokot ,a toa sto vekis ne znaes na sto da se fokusiras opusti se i uzivanjeto ke ti bide dobredojdeno....

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Абе зашо нека го удоволува на колена или било како, чим не им годи 69
и така сака да се фокусира човекот...
абе, ок е тоа, нека си фураат како им е најубаво и најзгодно... само сакам да му помогнам да го добие најдоброто од 69, бидејќи гледам немал асална 69ка у животот и е разочаран од позата =)).. нека стави перниче под глава пример, па можда ќе биде покомотно =)

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
абе, ок е тоа, нека си фураат како им е најубаво и најзгодно... само сакам да му помогнам да го добие најдоброто од 69, бидејќи гледам немал асална 69ка у животот и е разочаран од позата =)).. нека стави перниче под глава пример, па можда ќе биде покомотно =)
Да ама драг мој кегуре он неможел да се сконцетрира во исто време да ја лиже и да ужива од тоа што таа му го зима усно, а тоа е баш благопријатно шо сакаш да му помогнеш и посоветуваш..:smir:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Да ама драг мој кегуре он неможел да се сконцетрира во исто време да ја лиже и да ужива од тоа што таа му го зима усно, а тоа е баш благопријатно шо сакаш да му помогнеш и посоветуваш..:smir:
Ma ne mu e do pozata do mozokot mu e...

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
чоек у ред е ке го искривиш вратот ке се поднаместиш, ама така не си опуштен, туку напрегнат си и одвлечено ти е вниманието. Сум пробал и така ама неможам фазла од 5 -10 минути, се здрвувам скроз, а зборувам за целпчасовни сеанси
единствено за перничето не ми текнало до сега мора да пробам
фала на советот

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
чоек у ред е ке го искривиш вратот ке се поднаместиш, ама така не си опуштен, туку напрегнат си и одвлечено ти е вниманието. Сум пробал и така ама неможам фазла од 5 -10 минути, се здрвувам скроз, а зборувам за целпчасовни сеанси
единствено за перничето не ми текнало до сега мора да пробам
фала на советот
Пробај па кажи ни како си поминал :):):):):):):vozbud:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Abe kakvi spravi od svoeracno nema podobro!!!
Lugje,ne ste go svatile chovekot kako shto treba,ako ne ti se digne za oralen seks togash upotrebi gi prstite na rakata,zavisi od toa kolku mozhe da progolta pa prema toa go bira i prstot,najdolgiot ili najmaliot :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom