- Член од
- 4 февруари 2012
- Мислења
- 5.943
- Поени од реакции
- 5.140
Уште еден одличен филм со оригинално сценарио,се работи за човек што на секој 12 саати се буди во различно туѓо тело и се обидува да дознае зошто се случува тоа и што всушност се дешава.
Јас мислам сите што постојат ги изгледав, а сега ич немам гледано а и не знам ни кои се добри, затоа препорака барам. Нема подобар трилер од корејскиот.И јас барам не сум гледал,порано ги следев сега послабо....
Јас мислам сите што постојат ги изгледав, а сега ич немам гледано а и не знам ни кои се добри, затоа препорака барам. Нема подобар трилер од корејскиот.
Има нешто ново што вреди да се гледа? Некоја мистерија/трилер? Во последните 3 години.
Интересно делува, ќе го гледам.
Последен овој го гледав,ако не си го гледала гледај.
Барам и јас нешто ново ,но не знам што да гледам.
Само да не се романси не сакам такви филмови. Посебно па не корејски романси.
Не е такво ко што бараш ама е добро, глеј го.
Исто и ова, занемари ја оценката, драма е ама е добра, мене ми се свиѓаше.
Не се романси. Монстер е за училишно насилсвто а Касиопеја е за Алцхајмер.Само да не се романси не сакам такви филмови. Посебно па не корејски романси.
Плачеше ли на овој?Само да не се романси не сакам такви филмови
About a tragic love triangle story... И акција плус..
На овој не, на еден со татко и ќерка во една келија можеби пуштив една солза. Ама можебиПлачеше ли на овој?
Признај ко муж!!!
Извини, ама не се сеќавам да сме правеле нешто муабет на тема корејско кино . Мојот период на korean mood беше во периодот 2010 - 2016 год кога гледав доста корејски филмови, серии и реалити шоуа (од кои Running Man ми држи посебно место, а знам ретко и сега да изгледам некоја еп). Плакнев очи и на к-поп морам да признаам . Инаку за Daisy, не сакам да ти откривам многу, гледај го,па ќе правиме муабет. Мож ам само ова да ти го ископирам што го има на имдб:About a tragic love triangle story... И акција плус..
Дај подраскажи ми нешто што се дешава? Јас и ти ако се сеќавам ептен сличен вкус имавме за корејскиве. Или грешка сум?
На овој не, на еден со татко и ќерка во една келија можеби пуштив една солза. Ама можеби
Мислам ви го кажував, ама никој не го изгледа. Заборавив и како се викаше.
Нешто Келија и бројот.
Сум се помешала изгледа.Извини, ама не се сеќавам да сме правеле нешто муабет на тема корејско кино . Мојот период на korean mood беше во периодот 2010 - 2016 год кога гледав доста корејски филмови, серии и реалити шоуа (од кои Running Man ми држи посебно место, а знам ретко и сега да изгледам некоја еп). Плакнев очи и на к-поп морам да признаам . Инаку за Daisy, не сакам да ти откривам многу, гледај го,па ќе правиме муабет. Мож ам само ова да ти го ископирам што го има на имдб:
Set in Amsterdam, DAISY tells the story of a love triangle between a young girl and the two men in her life. Hye-young (Jeon Ji-hyun) is a painter in Amsterdam who looks after her grandfather's antique shop during the week and earns extra money as a street painter on weekends. It's through her painting that she meets Jeong-woo (Lee Sung-jae), an Interpol cop who is chasing a criminal, but keeps Hye-young in the dark about his real work.