Концерт од соништата и неостварената желба

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Уффффффф ги има многу али ај ке издвојам 2-3 :D
Би сакал да одам на концет на Wu Tang Clan,Cypress Hill i Krs-One
и желба да би испушил еден Jo со B-Real и Method Man:pos2:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ја би на концерт на Некро.. Ама уште појше би Џ со Cypress :vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
би сакал да одам на концерт на Робин Вилијамс, ќе има многу жени сигурно:vozbud:

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
неостварена желба која што никогаш нема ни да ми се оствари е да отидам на концертот на Queen(ама со Freddie Mercury):place:

А би отишла и на : Foo Fighters, HAMMERFALL, Sonata Arctica, Blind Guardian, The Darkness...и мноооогу други...

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
би сакал да одам на концерт на Робин Вилијамс, ќе има многу жени сигурно:vozbud:
Тој не е Робин туку Роби Вилијамс, и мене ми е тоа неостварена желба, да одам на негов концерт и тоа на "Knewbord" :smir::helou:

HardRock

Rock n roller
Член од
22 септември 2007
Мислења
71
Поени од реакции
24
Na KISS mi bila otsekogas najgolema zelba da idam! i sega na 15-ti maj ke mi se ispolni sonot:D

Член од
21 октомври 2007
Мислења
68
Поени од реакции
3
WOODSTOCK 69ta
I PULSE 94ta
dodusa sovrsenstvo kako pink floyd ne mi e na odmet bilo kade, bilo koga....nevermind.....samo ko bi imala shansa da gi slusnam ednas vo zivo....

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Zelba mi e da idam na eventite TRANCE ENERGY, SENSATION WHITE i ARMIN ONLY. Godinava ne, ali slednata DEFINITIVNO!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Nirvana live in Seatle 1991, Bush live at ozzfest, Silverchair live in newcastle :(

U

UnholY

Гостин
CANNIBAL CORPSE - Live Cannibalism (2000):(

А инаку ми се оствари една од поголемите желби лани, и подолго време не можев да поверувам од возбуда :vozbud:....

Тоа беше концертот на VITAL REMAINS во Скопје...не отидов на екскурзијата на која планирав подолго време да одам, оти настапот се поклопи во ист датум...ама не е важно тоа не се заборава :vozbud:

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
а бе еднаш на Мејден да отидам и да се качам на бина и да умрам да не жалам:vozbud:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
KISS да ги гледам во живо, концерт снова, и желба што ќе ми се оствари на 15 мај. :boki13:

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Сакам да идам на ГНР ама ГНР у стар состав и Џудас Прист

Kajgana Shop

На врв Bottom