Epa jas porano duri slusav metal apsolutno moj koncert od sonistata mi bea Iron Maiden.Sea deka slusam pank i vidov deka bolje mi lezi nego metal.Sega Iron Maiden se samo na nekoklu stotina kilometri od Skopje t.e. vo Belgrad a jas nemam nekoe vozbuduvanje vo mene..Sepak najvise gi postuvam Maiden pak od metal scenata samo neakko toj zivot mi zavrsi.Sega pretpostavuvam deka svrirka a ne koncert (poso koj pank bend bi prael koncert) na koja sakam da idam se The Exploited.Ama ovoj bend nema TEORETSKI i nikakvi sansi da dojdat kaj nas pa taka da ke si sanjam uste.Mn dobra tema si otvoril.Aj pozdrav:helou:
Неисполнета желба, сигурно на Led Zeppelin. Најголемата рок-група на сите времиња, но по смртта на Џон Бонам не свират веќе и немаат намера. Штета, но во право се тој е незаменлив.
Абе не е тоа тоа сите по 70 години набутале ќе свират сеа А и да свират, ако наминат накај Балканот, дури нема зборови да го споредам тоа, не можам да ја опишам можноста на тоа да не се случи.
Najgolem son mi e da odam na koncert na Blind Guardian. Sega ke svirat vo Belgrad za pomalku od 2 nedeli, ama jas ne znam dali ke odam zaradi nekoi sranja sto mi se desavaat.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.