Конфликтот во Сирија

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.513
Поени од реакции
14.485
Им ја еба Израел на Сирија моментално.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.512
Поени од реакции
5.205
a ti mislis zavrseno e tamu? :lolzz:

mrsh u igracnica
Не бе, како завршено, сега Асад со коњаницата ќе јуриша од Москва и ќе ги шутни сунитите.

Него Ронче само што рече дека С-400 доставиле во Сирија и почнаа да горат неколку бази таму.
Кој баксуз си Ронче, слепа кокошка повеќе среќа има од тебе.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.029
Поени од реакции
25.603
Не бе, како завршено, сега Асад со коњаницата ќе јуриша од Москва и ќе ги шутни сунитите.

Него Ронче само што рече дека С-400 доставиле во Сирија и почнаа да горат неколку бази таму.
Кој баксуз си Ронче, слепа кокошка повеќе среќа има од тебе.
asad e zavrsena prikaska ama sirija ne e...

mrsh u igracnica

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.205
Поени од реакции
26.231
И малку им е. Желба ми е Ал Џоле да го затрупаат во бункер. Секако со неговиот другар Ал Алби.
Тоа е полесниот дел, они по секако се куртони од предвремен ејакулатор. Не би се изненадил ако не надминат 365 дена. Мојата желба е понескромна. Сакам бркото да се изглупира на оваа тема. Ама нема. Колку и да се просерава знае кога треба да ја свитка опашката. Како на пример за ујгурите во Кина. Колку и максимално да не го сакам не сакам да бидам необјективен, копилето знае да исплива на површина. Да бев јас шиптaр и во потесната (Албанец муслиман) и во пошироката (глобален сунит) ќе ми биде максимално криво кога еден ден ќе си отиде било од природни или од општествени причини. Таков лукав шиптaр, термин што сам по себе е оксиморон освен во ретки случаеви како овој еднаш була раѓа. Ќе бидат пискотници од Џакарта до Нуакшот, Пластичарска 8 дена нема да работи.

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2024
Мислења
823
Поени од реакции
1.502
Тоа е полесниот дел, они по секако се куртони од предвремен ејакулатор. Не би се изненадил ако не надминат 365 дена. Мојата желба е понескромна. Сакам бркото да се изглупира на оваа тема. Ама нема. Колку и да се просерава знае кога треба да ја свитка опашката. Како на пример за ујгурите во Кина. Колку и максимално да не го сакам не сакам да бидам необјективен, копилето знае да исплива на површина. Да бев јас шиптaр и во потесната (Албанец муслиман) и во пошироката (глобален сунит) ќе ми биде максимално криво кога еден ден ќе си отиде било од природни или од општествени причини. Таков лукав шиптaр, термин што сам по себе е оксиморон освен во ретки случаеви како овој еднаш була раѓа. Ќе бидат пискотници од Џакарта до Нуакшот, Пластичарска 8 дена нема да работи.
Вампирот се заеба со поддршката за Ал Џолани и нашиот ценет чаирски Ал Албани. Мислиш дека ќе му простат на глупакот што застана зад убиец на американски војници? Семтекс у баклава ќе му стават.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.512
Поени од реакции
5.205
Вампирот се заеба со поддршката за Ал Џолани и нашиот ценет чаирски Ал Албани. Мислиш дека ќе му простат на глупакот што застана зад убиец на американски војници? Семтекс у баклава ќе му стават.
Единствени што треба да му стават семтекс се Русите.
Корисен е за Американците. Нестабилен, ама корисен.

Него баш да видиме што ќе оствари од заканите за Израел, што веќе 15 години ги повторува. Сега има шанса. Пола Сирија е негова.

Kajgana Shop

На врв Bottom