Не бе, како завршено, сега Асад со коњаницата ќе јуриша од Москва и ќе ги шутни сунитите.a ti mislis zavrseno e tamu?
mrsh u igracnica
asad e zavrsena prikaska ama sirija ne e...Не бе, како завршено, сега Асад со коњаницата ќе јуриша од Москва и ќе ги шутни сунитите.
Него Ронче само што рече дека С-400 доставиле во Сирија и почнаа да горат неколку бази таму.
Кој баксуз си Ронче, слепа кокошка повеќе среќа има од тебе.
Ако им е.
И малку им е. Желба ми е Ал Џоле да го затрупаат во бункер. Секако со неговиот другар Ал Алби.Ако им е.
Тоа е полесниот дел, они по секако се куртони од предвремен ејакулатор. Не би се изненадил ако не надминат 365 дена. Мојата желба е понескромна. Сакам бркото да се изглупира на оваа тема. Ама нема. Колку и да се просерава знае кога треба да ја свитка опашката. Како на пример за ујгурите во Кина. Колку и максимално да не го сакам не сакам да бидам необјективен, копилето знае да исплива на површина. Да бев јас шиптaр и во потесната (Албанец муслиман) и во пошироката (глобален сунит) ќе ми биде максимално криво кога еден ден ќе си отиде било од природни или од општествени причини. Таков лукав шиптaр, термин што сам по себе е оксиморон освен во ретки случаеви како овој еднаш була раѓа. Ќе бидат пискотници од Џакарта до Нуакшот, Пластичарска 8 дена нема да работи.И малку им е. Желба ми е Ал Џоле да го затрупаат во бункер. Секако со неговиот другар Ал Алби.
Вампирот се заеба со поддршката за Ал Џолани и нашиот ценет чаирски Ал Албани. Мислиш дека ќе му простат на глупакот што застана зад убиец на американски војници? Семтекс у баклава ќе му стават.Тоа е полесниот дел, они по секако се куртони од предвремен ејакулатор. Не би се изненадил ако не надминат 365 дена. Мојата желба е понескромна. Сакам бркото да се изглупира на оваа тема. Ама нема. Колку и да се просерава знае кога треба да ја свитка опашката. Како на пример за ујгурите во Кина. Колку и максимално да не го сакам не сакам да бидам необјективен, копилето знае да исплива на површина. Да бев јас шиптaр и во потесната (Албанец муслиман) и во пошироката (глобален сунит) ќе ми биде максимално криво кога еден ден ќе си отиде било од природни или од општествени причини. Таков лукав шиптaр, термин што сам по себе е оксиморон освен во ретки случаеви како овој еднаш була раѓа. Ќе бидат пискотници од Џакарта до Нуакшот, Пластичарска 8 дена нема да работи.
Единствени што треба да му стават семтекс се Русите.Вампирот се заеба со поддршката за Ал Џолани и нашиот ценет чаирски Ал Албани. Мислиш дека ќе му простат на глупакот што застана зад убиец на американски војници? Семтекс у баклава ќе му стават.