Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, како завршено, сега Асад со коњаницата ќе јуриша од Москва и ќе ги шутни сунитите.a ti mislis zavrseno e tamu?
mrsh u igracnica
Не бе, како завршено, сега Асад со коњаницата ќе јуриша од Москва и ќе ги шутни сунитите.
Него Ронче само што рече дека С-400 доставиле во Сирија и почнаа да горат неколку бази таму.
Кој баксуз си Ронче, слепа кокошка повеќе среќа има од тебе.
И малку им е. Желба ми е Ал Џоле да го затрупаат во бункер. Секако со неговиот другар Ал Алби.Ако им е.
И малку им е. Желба ми е Ал Џоле да го затрупаат во бункер. Секако со неговиот другар Ал Алби.
Вампирот се заеба со поддршката за Ал Џолани и нашиот ценет чаирски Ал Албани. Мислиш дека ќе му простат на глупакот што застана зад убиец на американски војници? Семтекс у баклава ќе му стават.Тоа е полесниот дел, они по секако се куртони од предвремен ејакулатор. Не би се изненадил ако не надминат 365 дена. Мојата желба е понескромна. Сакам бркото да се изглупира на оваа тема. Ама нема. Колку и да се просерава знае кога треба да ја свитка опашката. Како на пример за ујгурите во Кина. Колку и максимално да не го сакам не сакам да бидам необјективен, копилето знае да исплива на површина. Да бев јас шиптaр и во потесната (Албанец муслиман) и во пошироката (глобален сунит) ќе ми биде максимално криво кога еден ден ќе си отиде било од природни или од општествени причини. Таков лукав шиптaр, термин што сам по себе е оксиморон освен во ретки случаеви како овој еднаш була раѓа. Ќе бидат пискотници од Џакарта до Нуакшот, Пластичарска 8 дена нема да работи.
Единствени што треба да му стават семтекс се Русите.Вампирот се заеба со поддршката за Ал Џолани и нашиот ценет чаирски Ал Албани. Мислиш дека ќе му простат на глупакот што застана зад убиец на американски војници? Семтекс у баклава ќе му стават.
Ебе Израел не вади.
Ова испаѓа по навика бомбардираат, влада на Сирија си е влада на Сирија со или без Асад испаѓа, барем што ги интересира Израелците.
Israel has escalated its involvement in southern Syria, bombing the gate of the Syrian Ministry of Defense in Damascus and assassinating three key Syrian military.Among the killed:➤ Khaled Al-Zoubi – Security chief of Bosra al-Sham➤ Abdel Fattah al-Msayfrah➤ Abu Yaqub from Mahja
Izrael e proksi na amerikancite.Американците 20 години немаат бомбардирано олку колку што Израел бомбардираше во година и нешто.
или обратно беше..Izrael e proksi na amerikancite.