Конфликтот во Сирија

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.879
Поени од реакции
4.581
Се шпекулира дека првите елементи веќе се инфилтрираат во Дамаск. Се оди многу брзо, тешко е да се следи

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.098
Поени од реакции
13.415
Russian Foreign Minister Lavrov changed state rhetoric regarding the Syrian opposition for the first time since 2016

The moderate opposition in Syria needs to be separated from the terrorists,
— the minister said in Doha.

Ќе има обраќање на Асад за 30 минути. Со оглед на тоа дека има нула дејствување од Руските сили и Иран. Мислам дека има договор со Ердоган и Арапите. Изјавав исто така млака, умерена. Нема никава реакција од врвот на РФ туку само Лавров со ваква изјава.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.309
Поени од реакции
84.457
Апсолутно исти кур се, две страни од една пара. Едниов ги поддржува Хамас и Хезболах а другиве се АлКаеда и ХТШ, нема апсолутно еден добар, можеби Курдите иако и спрема нив имам резерви

Мудар човек праи пуканки и ужива во претставата

Како и да е за мене лично најголем непријател е бацувачот на КУРани и светскиот чувар на исламот — татаромонголот путин кој за палење КУРан става невини луѓе во зандани на 14 години

И ја да сум у некоја од тие педерските невладини ќе го игнорирав фактот дека Западот ни ја претвори земјава у трета албанска држава у која сме втора класа граѓани и ќе го мрзев тој што ќе ми кажат да го мрзам.

Или ќе го игнорирав фактот за тоа кој врши геноцид врз христијаните таму и ќе го мрзев тој што ќе ми кажат да го мрзам.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.033
Поени од реакции
4.048
И ја да сум у некоја од тие педерските невладини ќе го игнорирав фактот дека Западот ни ја претвори земјава у трета албанска држава у која сме втора класа граѓани и ќе го мрзев тој што ќе ми кажат да го мрзам.
Не сум у никаква невладина, а државата ни ја претворија у вукојебина дпне и сдш овие 35години со фаци ко љубчо, муртињо, грујо и сега мицко шипацот

Не мора да правиш балканинфо теории за некои од надвор кога непријателите се тука кај нас

И сето тоа не го побива фактот дека татаромонголот путин е шиптаp #1 на светско ниво како гардијан енџел на исламот

Член од
14 август 2006
Мислења
45.309
Поени од реакции
84.457
Не сум у никаква невладина, а државата ни ја претворија у вукојебина дпне и сдш овие 35години со фаци ко љубчо, муртињо, грујо и сега мицко шипацот

Не мора да правиш балканинфо теории за некои од надвор кога непријателите се тука кај нас

И сето тоа не го побива фактот дека татаромонголот путин е шиптаp #1 на светско ниво како гардијан енџел на исламот
ме боли кур кај си и дали поврзан со невладина или си потрчко од некоја партија
ја глеам што пишуваш и за што се праиш на удрен

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.121
Поени од реакции
42.826
До утре би требало да е готова работата, ако не и порано.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.033
Поени од реакции
4.048
ме боли кур кај си и дали поврзан со невладина или си потрчко од некоја партија
ја глеам што пишуваш и за што се праиш на удрен
Тогаш не ме клевети за џабе

А ја глеам ти се праиш на удрен па потајно симпатишаш муслимани и навиваш за нивна благосостојба па почнувам да мислам дека си торбеш или нешто такво

Член од
14 август 2006
Мислења
45.309
Поени од реакции
84.457
Тогаш не ме клевети за џабе

А ја глеам ти се праиш на удрен па потајно симпатишаш муслимани и навиваш за нивна благосостојба па почнувам да мислам дека си торбеш или нешто такво
Според тоа што го пишуваш, тоа е заклучокот. Не дека те пратам и знам за тебе све.

Секако пет пари не давам што мисли за мене некој ко тебе.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.876
Поени од реакции
36.921
Русија и Иран имаат најмногу да изгубат од ова. Не гледам што би добиле.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.033
Поени од реакции
4.048
Според тоа што го пишуваш, тоа е заклучокот. Не дека те пратам и знам за тебе све.

Секако пет пари не давам што мисли за мене некој ко тебе.
Кој заклучок?

Прави што сакаш викај ахмед сила и бацувај курани, ја сум за газа сценарио а ти калкулирај али немој да цмиздриш утре кога ќе ти дојдат такви муџи кај тебе у двор

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.876
Поени од реакции
36.921
Најверојатно ништо не губат. Ќе видиме, можеби се имаат договорено веќе.
Иран го користеше Дамаск како база и логистика за Хезболах во Либан, сеа ќе заврши таа приказна. Ќе видиме што ќе стане и со руските бази во Сирија, најверојатно нивното воено присуство во регионот ќе заврши после ова.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.309
Поени од реакции
84.457
Кој заклучок?

Прави што сакаш викај ахмед сила и бацувај курани, ја сум за газа сценарио а ти калкулирај али немој да цмиздриш утре кога ќе ти дојдат такви муџи кај тебе у двор
не лупај ретард

Kajgana Shop

На врв Bottom