— the minister said in Doha.The moderate opposition in Syria needs to be separated from the terrorists,
И ја да сум у некоја од тие педерските невладини ќе го игнорирав фактот дека Западот ни ја претвори земјава у трета албанска држава у која сме втора класа граѓани и ќе го мрзев тој што ќе ми кажат да го мрзам.Апсолутно исти кур се, две страни од една пара. Едниов ги поддржува Хамас и Хезболах а другиве се АлКаеда и ХТШ, нема апсолутно еден добар, можеби Курдите иако и спрема нив имам резерви
Мудар човек праи пуканки и ужива во претставата
Како и да е за мене лично најголем непријател е бацувачот на КУРани и светскиот чувар на исламот — татаромонголот путин кој за палење КУРан става невини луѓе во зандани на 14 години
Вчитување…
www.reuters.com
Не сум у никаква невладина, а државата ни ја претворија у вукојебина дпне и сдш овие 35години со фаци ко љубчо, муртињо, грујо и сега мицко шипацотИ ја да сум у некоја од тие педерските невладини ќе го игнорирав фактот дека Западот ни ја претвори земјава у трета албанска држава у која сме втора класа граѓани и ќе го мрзев тој што ќе ми кажат да го мрзам.
ме боли кур кај си и дали поврзан со невладина или си потрчко од некоја партијаНе сум у никаква невладина, а државата ни ја претворија у вукојебина дпне и сдш овие 35години со фаци ко љубчо, муртињо, грујо и сега мицко шипацот
Не мора да правиш балканинфо теории за некои од надвор кога непријателите се тука кај нас
И сето тоа не го побива фактот дека татаромонголот путин е шиптаp #1 на светско ниво како гардијан енџел на исламот
Putin kisses Quran at Chechen mosque as Ukraine war falters
Russian President Vladimir Putin has kissed the Quran on a trip to Chechnya as he tries to drum up support for his war in Ukrainewww.newarab.com
Тогаш не ме клевети за џабеме боли кур кај си и дали поврзан со невладина или си потрчко од некоја партија
ја глеам што пишуваш и за што се праиш на удрен
Според тоа што го пишуваш, тоа е заклучокот. Не дека те пратам и знам за тебе све.Тогаш не ме клевети за џабе
А ја глеам ти се праиш на удрен па потајно симпатишаш муслимани и навиваш за нивна благосостојба па почнувам да мислам дека си торбеш или нешто такво
Кој заклучок?Според тоа што го пишуваш, тоа е заклучокот. Не дека те пратам и знам за тебе све.
Секако пет пари не давам што мисли за мене некој ко тебе.
Најверојатно ништо не губат. Ќе видиме, можеби се имаат договорено веќе.Русија и Иран имаат најмногу да изгубат од ова. Не гледам што би добиле.
Иран го користеше Дамаск како база и логистика за Хезболах во Либан, сеа ќе заврши таа приказна. Ќе видиме што ќе стане и со руските бази во Сирија, најверојатно нивното воено присуство во регионот ќе заврши после ова.Најверојатно ништо не губат. Ќе видиме, можеби се имаат договорено веќе.
не лупај ретардКој заклучок?
Прави што сакаш викај ахмед сила и бацувај курани, ја сум за газа сценарио а ти калкулирај али немој да цмиздриш утре кога ќе ти дојдат такви муџи кај тебе у двор
Како те учеа менторите путин и кадиров?не лупај ретард
Дедоларизација и 4% раст на БДП.Русија и Иран имаат најмногу да изгубат од ова. Не гледам што би добиле.