Конечно сфатив дека...

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Дека верно било оноа во врска со љубовта и кариерата, не можеш да ги имаш и двете...

Не дека моментално се однесува на мене, јас само онака..... си сфатив:pos:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Секој ден конечно сфаќам по нешто, па ми се смачува некогаш, аман!
Но еве, денес конечно сфатив...инатот се исплаќа.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Конечно сфатив дека е исплатливо да се чека.
Кој чекал-дочекал :)))

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Конечно сфатив дека љубовта не е толку мизерна колку што сум мислела дека е:pipi:

E

`EsCaPe`

Гостин
Конечно сфатив дека треба да најдам начин да заборавам на се лошо што ми се случува, затоа што само така ќе издржам..

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
конечно сватив дека ... не треба да се замараш со некои работи, уживи си и свирки си!

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
konecno svativ deka vo zivotot se si doaga na svoe mesto

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
... Дека сум безнадежна во тој поглед :pipi:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Конечно сфатив дека парите се во бакшишот.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Gotta love what you're doing; it's your own way of living through these days, it's the way you know and it's the wind your soul is spreading; gotta love what you said; it's your own heart speaking through the mind; girl, know you did the right thing, because lies have ended, with your sad words came a new sun, sun in your chest, sun in your hours alone, you're not alone anymore, you've stood up for yourself, know that you've got it, know that you're true, ain't a shadow anymore, ain't just a beautifull dress, wet on the inside from the secret teardrops; now this is the way it must be, now this is how you must grew up, because you had to, oh baby don't you know, growing up means letting things go; and you did it alright, and you've said your story, and your heart was always clean, so the reward will be here, right under your newfound sun, belive me, and start shining with that secret smile, it will hide the sad eyes for a while, just until you close them to take a nap and dream about the beautiful times that have ended under this sky but the ending is sealed with a red line and you know what red lines mean? you've got the perfect lips, sunshine. we've missed you all, gotta feel this green energy and get some rest, gotta rest from stealing his words, sleep and smile, don't you dare to drown now, babe!
we love you deep inside.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Ме сака! Ама стварно ме сака! И дека некогаш прави глупости, и некогаш и јас правам глупости... Ама тоа е :) Битно на крај пак се сакаме :wub:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Нема леб овде :)

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Сме опкружени со себични и скржави луѓе.

Б

БејбиГрл

Гостин
...дека треба да го правам она што мене ми одговара,а не на другите

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
“Добро, јас сум можеби конзервативен човек, ама вие, сте дебили. Дебили сте!“ :bip:

Kajgana Shop

На врв Bottom