Конечно сфатив дека...

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
konecno svativ deka ne mozma da gi istrpam starcite doma .........me pluducvaat ..........:((((((((

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Годините летаат ко луди, треба да се користи секој момент:)

Член од
9 март 2008
Мислења
184
Поени од реакции
4
Konecno sfativ deka mojot zivot e samo moja rabota i nikoj ne treba da mi kazuva sto treba da pravam.
Konecno sfativ deka i ne go sakam tolku i deka mozam da preziveam i bez nego.
Konecno sfativ deka treba da mislis samo na sebe bidejki denes site se sebicni i nikoj ne saka da ti pomogne .
Konecno sfativ deka moite prijateli treba nekogas mene da me soslusaat bidejki i mene ponekogas ne mi e se rozevo i ne se edinstvenite koi imaat problemi.:nenene:

С

Сатори

Гостин
~*~

Виолетче, одамна немаш 17, прифати го фактот и ајде да продолжуваме понатаму.

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Конечно сватив дека залудно се трудам.......си сака друг.
Конечно сватив дека не можеш да побегнеш од проблемите и конечно сватив дека ако бегаж од проблемите само ги зголемуваш или ги отежнуваш и сватив дека треба на се да се спротиставиме и тоа директно во очи.

E

`EsCaPe`

Гостин
Конечно сфатив дека треба почесто да бидам опуштена како што бев прееска ..Хихи..

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Конечно сватив дека животот е само една голема сцена на која секој игра под сопствената маска, криејќи го своето вистинско лице. Долго време ми требаше:uvo:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Конечно сватив дека не треба да се замарам со конечни свакања...
Едит:Сватив и дека сум имал хормони...чудно...:vozbud:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Конечно сфатив дека сум гениј за квантна физика :pos2:, чувајте се доаѓа стефан за една година на пмф :pos2:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Дека нејќам да се муваме веќе... Само уште да знам како да ти го кажам тоа.... Уффф...

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
...Не било ништо така ко што мислев дека е...

E

`EsCaPe`

Гостин
Конечно сфатив дека САМА сум си крива што се осеќам вака и САМА си правам да ми е се полошо и полошо и ќе се уништам кога-тогаш..

Уфф...

Член од
23 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Ја конечно сфатив дека не треба одма да му веруваме на некој/а ..и конечно сфатив дека тој што го сакам не ме заслужува loly:

Kajgana Shop

На врв Bottom