Конечно сфатив дека...

B

black angel

Гостин
svativ deka na nikoj ne mozes da mu veruvas 100% pa duri ni na toj sto go sakas ke te razocara....:(

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
- Човекот е алчно копиле, и тоа е добро, се` додека има малку, зошто тоа му дава стимул да се бори за повеќе. Да се задоволиш со тоа `повеќе`, значи убиство на твојот полет зошто полетот е жив се` додека се бориш за `уште повеќе`. Човек без цели и идеали...брзо го снемува.
- Не е работата во тоа колку време имаш, туку во тоа колку оптимално го користиш.
- Сите живееме во хаос. Но, глупавиот го прави хаосот поголем, а паметниот прави ред во хаосот.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
Конечно сватив дека ...
...Милан оваа година нема да ја освои Лига на Шампиони :nesum:
...бааѓи сум се поправил:nesum:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Конечно сфатив дека:
1.Сум станала многу нетолерантна особа.
2.Мојата желба за власт и доминација се повеќе се зголемува.
3.Многу се нервирам кога некој ми противречи.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
deka sami si ja kroime svojata sudbina...deka pravam mnogu greski za koi se kaam....deka sum zavisna od kajgana:)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Дека Кајганава е закон!:vozbud::pirat:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Дека и покрај се ќе останеме заедно на крај...

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
...стварно сум одгледана како збеснато мало дете, во секое време со причина за ќотек, у солзи и планови мрачни кога не е по негово. И уште да сфатев кој е сеа крив, да ги тепам по дома или не?!

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Дека утре морам да ја ставам Conquer во мојот компјутер. Кој ме тераше да ја бришам не ми е јасно ! :mad:

Сфатив дека и со тој потег ќе уштедувам по 100 денари - пари, дадени во компјутерница за играње ... :)

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Конечно сфатив дека животот може да биде убавввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввв!!!:pos: :wub: :) :) :)

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Конечно сватив дека 80% од полицајците се навистана најглупи, прости, смотани, мамето нивно (извинете за ова ама многу сум разочаран).

Kajgana Shop

На врв Bottom