Конвертори

Член од
10 јуни 2005
Мислења
413
Поени од реакции
145
:)

Иди на десен клик на песната негде најдоле пишува "rename" стисни го и место .jpg стави .mp3 :)))))

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Princ напиша:
mene mi treba od jpeg vo mp3 (ne me prasuvajte kako/sto oti ni samiot ne znam kako e mozno). imam nekolku pesni koi se vo jpeg format i sakam da gi konvertiram vo mp3 za da mozam posle vo audio cd da gi izrezam.
Pozdrav.
Еј Princ ни јас незнам како е можно да имаш песни во .jpeg формат, ама јас се помочав од смеа кога го прочитав постов твој... и уште неможам да се соземам. Ако постои вакво чудо тогаш пушти го во Paint нека свири :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248

oxygenne напиша:
Иди на десен клик на песната негде најдоле пишува "rename" стисни го и место .jpg стави .mp3 :)))))
се здрка - на mpg мислеше м? :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

P

Princ

Гостин

oxygenne напиша:
ne gi pushta posle :))
abe znam deka e smeshno i glupo.. i mene mi beshe na pochetok.. ama izgleda taka gi zashtitile od prekopiranje. bidejki ne mozhesh da gi przhish kako audio cd tuku samo kako data cd. vrska nemam...

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44

Princ напиша:
oxygenne напиша:
ne gi pushta posle :))
abe znam deka e smeshno i glupo.. i mene mi beshe na pochetok.. ama izgleda taka gi zashtitile od prekopiranje. bidejki ne mozhesh da gi przhish kako audio cd tuku samo kako data cd. vrska nemam...
Дај испрати ми една песна во јпг на мејл Принц.

Сум имал вакви ситуации па ми има успеено да конвертирам.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Aбе, едноставно отвори COMMAND;
- Влези кај што ти се наоѓаат песните;
- Пиши dir и види го целосното име и екстензија (на пример: „pesna.jpg")
- Пиши ren pesna.jpg pesna.mp3
- Воала! Готово! :wink:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Абе човеци,
jpeg е тип на компресија како и mp2, mp3, mpeg.... така да ако на avi датотека се примени jpeg компресија, ќе добиеш jpeg музика :)

У ствари ти треба декодер/декомпресор за jpeg комресија, а кај има такви, абер да се немало.

P

Princ

Гостин
Help

Некој случајно дали знае програма што текст напишан во Ворд со фонт Macedonian Helv на пример, може да го конвертира во поддршка?

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
29
StenmarC напиша:
Ми треба некое програмче кое ќе ми претвори текс пишуван со македонски фонт, во текст со кирилична поддршка .... имаше едно такво еден другар, ама не работи како што треба .... помош? :?
http://carnival-strumica.com/dsudev/download.php?id=17

eve nesto mislam deka vrede sam si go napravih oti mi trebase ne za drugo
za da go slegnete potrebno e da se reg na forum bezbolno e :D

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Значи, ми требаат два конвертори.
Едниот mp3 to mid converter, и вториот mid to mp3 converter.
Ако некој ги има и може да ми ги прати, би бил благодарен многу. Воопшто ако некој знае некоја страна за бесплатен даунлоад, исто така би бил благодарен. Ма у секој случај би бил благодарен ја. :)

P

Princ

Гостин
Сторми, пробај го ова иако јас немав прилика да ги забележам резултатите (недостаток од слушалки или звучници).

http://www.nch.com.au/cgi-bin/dld.exe?file=http://nch.com.au/switch/switchsetup.exe

Забележав само дека може да конвертира од неколку во неколку формати и фрее е. Пиши ако ти завршил работа.
Поздрав:)

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Princ, па и не врши некаква огромна работа ова. Иако супер програмчиња се. Пробав да конвертирам фајлови на ова, ама нејќе.
Не знам што ќе да е проблемот. Значи, она што го барам сеуште стои.
Мп3 ту Мид конвертор и обратно.:)
Фала

Kajgana Shop

На врв Bottom