Еј Princ ни јас незнам како е можно да имаш песни во .jpeg формат, ама јас се помочав од смеа кога го прочитав постов твој... и уште неможам да се соземам. Ако постои вакво чудо тогаш пушти го во Paint нека свириPrinc напиша:mene mi treba od jpeg vo mp3 (ne me prasuvajte kako/sto oti ni samiot ne znam kako e mozno). imam nekolku pesni koi se vo jpeg format i sakam da gi konvertiram vo mp3 za da mozam posle vo audio cd da gi izrezam.
Pozdrav.
се здрка - на mpg мислеше м?oxygenne напиша:Иди на десен клик на песната негде најдоле пишува "rename" стисни го и место .jpg стави .mp3 ))))
ne gi pushta posle )oxygenne напиша:Иди на десен клик на песната негде најдоле пишува "rename" стисни го и место .jpg стави .mp3 ))))
Дај испрати ми една песна во јпг на мејл Принц.Princ напиша:ne gi pushta posle )oxygenne напиша:Иди на десен клик на песната негде најдоле пишува "rename" стисни го и место .jpg стави .mp3 ))))
abe znam deka e smeshno i glupo.. i mene mi beshe na pochetok.. ama izgleda taka gi zashtitile od prekopiranje. bidejki ne mozhesh da gi przhish kako audio cd tuku samo kako data cd. vrska nemam...
http://carnival-strumica.com/dsudev/download.php?id=17StenmarC напиша:Ми треба некое програмче кое ќе ми претвори текс пишуван со македонски фонт, во текст со кирилична поддршка .... имаше едно такво еден другар, ама не работи како што треба .... помош? :?