Па од тука човече се гледа дека владата го утнала проектот, прво требаше да ги 'поднови' Училиштата па да ги постави електронските уреди..А кој е крив де кажими неможам да разграничам Владата или Училиштата ?
toa si e rabota na lokalnata samouprava da gi podnovi ucilistata a ne na vladata. i proektot e superПа од тука човече се гледа дека владата го утнала проектот, прво требаше да ги 'поднови' Училиштата па да ги постави електронските уреди..
ПРомашено е све начисто, ептен е избрзано со проектот а тоа го знае и самата влада.
Кај нас еве што се случи.
На Најгорниот спрат од дождот претече вода од една од училниците, јебана и компјутери и се, плус како што гледам сите кабли се веке подуништуваат, и глувчињата и тастатурите со време ќе почнат да одкажуваат, така да проектот уште од самиот почеток е осуден на пропаст..
Многу избрза влдата признај си!!
БЕвме ли спремни за овој проект???
Реално:nenene:
toa si e rabota na lokalnata samouprava da gi podnovi ucilistata a ne na vladata. i proektot e super
Што лажеш кога има каде да ставиш тетратка да пишувашкажи ми како е супер ко не мојш да пишиш нормално од тастатурата и мониторот,ај да ги користевме за некоја цел,да речиш,ама вака...:nenene:
Ова е образование, образованието не припаѓа на локалната самоуправа. Нашите школи немаат услови за поставување и користење на компјутерите и нормално следење на наставата..toa si e rabota na lokalnata samouprava da gi podnovi ucilistata a ne na vladata. i proektot e super
немат!утре ќе сликам и ќе ти пратам слика,за да се увериш. Мораш тастатурата на секое под клупа да ја ставаш.И кажи ми која корист ке имет децана од 1 одделение,од в година ко ке им стает и нив компјутери,дете од 7 години 4,5 часа цело време пред компјутер....Што лажеш кога има каде да ставиш тетратка да пишуваш
Како не ти е јасно.Не мие јасно со којпамет ги ставаа компјутерите кога нема ниту настава која што може да се работи со компјутери ниту пак професорите знаат нешто на нив. Па така да ако не ги користиме за сурфање на интернет и тепање време у школо нема за што друго.....