Комбинации!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ajде малку помош кога веќе сме кај комбинациите... (а и друга тема слична не најдов)

Имате девојка облечена во сивкаст свечен фустан со црна лента (ремен, како сакате наречете го) на средина. Како би го комбинирале машкото што треба да ја придружува?

Да речеме дека фустанот изгледа вака некако, само со црна лента

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Ajде малку помош кога веќе сме кај комбинациите... (а и друга тема слична не најдов)

Имате девојка облечена во сивкаст свечен фустан со црна лента (ремен, како сакате наречете го) на средина. Како би го комбинирале машкото што треба да ја придружува?

Да речеме дека фустанот изгледа вака некако, само со црна лента

Црно палто и панталони и бела кошула-нема да промашиш.Се мислев дали сива да биде кошулата ама не-ќе те затвори многу :helou:

Или ако си посмел можеш истата комбинација само да биде со сиво палто и панталони и црна кошула.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689

Црно палто и панталони и бела кошула-нема да промашиш.Се мислев дали сива да биде кошулата ама не-ќе те затвори многу :helou:

Или ако си посмел можеш истата комбинација само да биде со сиво палто и панталони и црна кошула.
Данке :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Еве неколку комбинации :)

официјално заразена :icon_lol:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385

Ова фустанче ми е ПРЕКРАСНО! Ама би го искомбинирала со:

и чантичка за во рака

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Џинс комбинации :)

И поелегантно малку, за шеткање :)

M

Moon Child

Гостин
Се заразив лани со чудово наречено Поливор, па не го отварав ич и денес незнам кој ѓавол ме натера пак да го вклучам :confused: Очите ми истекоа...

Еве некои мои денешни комбинации:)

Овие две ми се од лани :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Штикливе мора да испаднат од било која комбинација, бугарски изглед,очај. Освен боиве што одговараат комбинацијава на свадбарска блуза со голем отвор, накит кој воопшто не одговара со тој отвор и сукња ала секретарка во движење ми ги уби очиве утрово:)
Додаток црниот накит на рака со што оди овде?

Kajgana Shop

На врв Bottom