Комбинации!

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Ajде малку помош кога веќе сме кај комбинациите... (а и друга тема слична не најдов)

Имате девојка облечена во сивкаст свечен фустан со црна лента (ремен, како сакате наречете го) на средина. Како би го комбинирале машкото што треба да ја придружува?

Да речеме дека фустанот изгледа вака некако, само со црна лента
2161287210_aef34fa50a.jpg

Ajде малку помош кога веќе сме кај комбинациите... (а и друга тема слична не најдов)

Имате девојка облечена во сивкаст свечен фустан со црна лента (ремен, како сакате наречете го) на средина. Како би го комбинирале машкото што треба да ја придружува?

Да речеме дека фустанот изгледа вака некако, само со црна лента
2161287210_aef34fa50a.jpg

img-set

Црно палто и панталони и бела кошула-нема да промашиш.Се мислев дали сива да биде кошулата ама не-ќе те затвори многу :helou:

Или ако си посмел можеш истата комбинација само да биде со сиво палто и панталони и црна кошула.

img-set

Црно палто и панталони и бела кошула-нема да промашиш.Се мислев дали сива да биде кошулата ама не-ќе те затвори многу :helou:

Или ако си посмел можеш истата комбинација само да биде со сиво палто и панталони и црна кошула.
Данке :)

Еве неколку комбинации :)

img-set

img-set

img-set

img-set

img-set

img-set

img-set

img-set

img-set

официјално заразена :icon_lol:

0804_15_reddress.jpg

Ова фустанче ми е ПРЕКРАСНО! Ама би го искомбинирала со:
HBZ0708FP014-de-93195503.jpg

и чантичка за во рака

wallet_1457.jpg

Џинс комбинации :)
img-set

img-set

img-set

img-set

И поелегантно малку, за шеткање :)
img-set

img-set

Се заразив лани со чудово наречено Поливор, па не го отварав ич и денес незнам кој ѓавол ме натера пак да го вклучам :confused: Очите ми истекоа...

Еве некои мои денешни комбинации:)
y.jpg

y.jpg

y.jpg

Овие две ми се од лани :)
y.jpg

y.jpg

Штикливе мора да испаднат од било која комбинација, бугарски изглед,очај. Освен боиве што одговараат комбинацијава на свадбарска блуза со голем отвор, накит кој воопшто не одговара со тој отвор и сукња ала секретарка во движење ми ги уби очиве утрово:)
Додаток црниот накит на рака со што оди овде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom