пеер доста брееееее вечерва сум се згазил од смеа од твоите коментари...BusHav напиша:Стив е празен....Јас и шољата со нетрпение го чекавме мојот другар кој доаѓаше од мојата внатрешност......
Не знам ја што се дешава таму бејб,Toreador напиша:Наочаре црне! :pijan: Бибче бејб, јас сум жив! Надвор е лудница секој е пијан, се ебат луѓе на плочки на -5 а мојот цимер повраќа на комшискиот кревет. Женски се лапат во читална а тетка верче јаде пирошки у 01 саат сабајле. La vitta e bella! :je: :je: :je: :wub:
Стомачето е голо,го мазат сега 3 жени,торчо сега го мисли насловот за новата колумна!ThA-BiTcH напиша:Не знам ја што се дешава таму бејб,
али знам дека си ме насмеал до солзи!
Алал да ти е:je::je::je::je:
Него, како стомачето?:kez:
Леле, Торчоооо пак почнал да вика луѓе кај Лу...ThA-BiTcH напиша:Цитат:
Напишано од vodkamixx
Да ја евакураме нашата Кајгана, од птичјиот грип... опасно е ова
Toreador
Site kaj Lou!
Ич не му се секирај ти...vodkamixx напиша:Леле, Торчоооо пак почнал да вика луѓе кај Лу...
Ај нема везе, ќе преспие ќе забораи.
Абе остај што ќе го потсеќа, нема да се сеќава кога било ова.ThA-BiTcH напиша:Ич не му се секирај ти...
Темава ќе стои, да го потсеќа =)
Не ми кради фрази,ќе ти оваквоем таквото-јас си ја патентирав таа реченица!Toreador напиша:Бејб, слоновите никогаш не забораваат. На се ќе се сеќавам да знајш...
Шо бе,Toreador напиша:Бејб, слоновите никогаш не забораваат. На се ќе се сеќавам да знајш...
Абе него сеа све му е исто и машки и женски... нема разлика за него сеа.... све му е +. А кога е трезен му е + и -.ThA-BiTcH напиша:Шо бе,
почна и бејб на мушки а!?
иди спиј бе, да не напраиме беља некоја!